henrykow 02.11.2024 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 21 minut temu, zeusik6 napisał: wytlumacz tylko jak połączyc folie z izolacja pozioma sciany (papa lub folia). Czekamy mistrzu. Tłumaczyłem ale nie moja wina że rozmawiam z dyletantem który na dokładkę nie umie czytać ze zrozumieniem to co się do niego pisze a po drugie zakończ ten żałosny pokaz marnej wiedzy i zacznij albo najlepiej zakończ doradzać/szkodzić innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusik6 02.11.2024 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada beka z chłopa, mysli ze jak zaciagnie folie na sciane to juz polaczone z izolacja pozioma sciany rany boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 02.11.2024 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 8 minut temu, zeusik6 napisał: beka z chłopa, mysli ze jak zaciagnie folie na sciane to juz polaczone z izolacja pozioma sciany rany boskie. Weź się za doradzanie albo zamilknij bo bezsensownie bełkoczesz nie mając nawet zielonego pojęcia pomimo tłumaczeń z mojej strony, no cóż jak widać nie do każdego dociera słowo pisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusik6 02.11.2024 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada to wytlumacz jasniej jak skutecznie polaczyc folie pozioma na chudziaku z izolacja pozioma scian? i zalozmy tam jest papa, no slucham jak polacyzc folie z papa szczelnie by nie bylo podciagania wody do gory? Nawinac na sciany? i co to da to po co ta folia ? tysiac pytan zadnej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts