londondrifting 02.11.2024 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2024 (edytowane) Witam, Mam pokój z szafą przesuwaną, którą chcę zachować bez modyfikacji. Chcę zrobić samodzielnie sufit podwieszany. Czy profile przescienne można by przymocować do profilu aluminowego szafy? Jest to dosyć solidny profil. Dziękuję Edytowane 2 Listopada 2024 przez londondrifting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 02.11.2024 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2024 Sam profil jest solidny, ale czy jego umocowanie (do szafy lub do sufitu?) pozwoli na przeniesienie ciężaru kawałka podwieszonego sufitu? Druga sprawa, czy bezpośrednio za tym aluminiowym profilem nie przesuwają się drzwi szafy? Profil przyścienny będziesz mocował na wkręty, które będą sterczały z drugiej strony. Nie będzie kolizji z suwanymi drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
londondrifting 03.11.2024 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2024 Dzięki, pomocna odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts