cyryl70 05.11.2024 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada Jestem na etapie ocieplania ściany fundamentowej z bloczka betonowego i przez roztargnienie zamówiłem styropian 15 cm a na elewację też mam 15 i jest już kupiona Jak teraz zrobić taki cofnięty cokół? Czym przeciąć ten styropian aby zmniejszyć go o te 5 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 05.11.2024 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 1 godzinę temu, cyryl70 napisał: Czym przeciąć ten styropian aby zmniejszyć go o te 5 cm? Kup takie coś, teraz jak widzę ceny są stosunkowo bardziej przyziemne, kilkanaście lat temu wołali za takie przecinarki grubo ponad tysiąc zł a i zdarzało się że i więcej. Przecinarka oporowa do styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts