BasniowySen 15.08.2006 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam Cie Zuzza, od razu przepraszam za wpis w Twoim dzienniku budowy. Jesli sobie nie zyczysz - mozesz wymazac. Musze sie podpisac pod tymi wszystkimi pochwalami twojego ladnego domku. Jest naprawde sliczny. Czekac teraz bede na dalsze relacje/zdjecia z upiekszania wnetrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.08.2006 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Rzeczywiścei masz dylemat z tym psem Nie zazdroszczę i czekam jakie rozwiązanie wybierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.08.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Uch - wiem co mowisz my tez caly dlugi weekend (oprocz pn, bo wtedy jazda po hurtowniach) sprzatalismy w domu i dzialke. rafal tez wszystkie chwasrt recznie rwal To lepsze niz silownia Z pieskiem bedziesz miala iezly zgryz. Moze strefa dla pieska od frontu i z boku przy garzu. A od tarsu go nie bedziecie wypuszcac Ale proste w praktyce podczas mieszkania to nie bedzie A znowu na 4m (jak u mnie wiec wiem co mowisz ) jakies dzielenie i ploty nie beda wygladaly najlepiej Mowisz podajc decyzje - wierze, ze bedzie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 16.08.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Pozdrawiam Wszystkich ! Aga - odechciewa mi się już tego ogrodu... Niestety wiem, ze nie damy rady psa trzymać w kojcu... Wystarczy tylko jedna chwila nieuwagi, i będzie po roślinach.. a podwójne płoty..... kicha... Basniowy Śnie - nie gniewam się za wpis w dzienniku - nic nie szkodzi - pozdrawiam serdecznie !! Janowscy - link podałam trochę wyżej. No to tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.08.2006 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Nasz na szczęscie nie ma takich zapędów ale sparwdzane tylko u znajomych i teściowej nie wiem jak się będzie zachowywał w swoim ogrodzie tzn. naszym mam cichą nadzieję ze też poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik 21.08.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 bardzo fajny domek, gratuluje tez zmian w projekcie! w jakim kolorze będš okna ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 22.08.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 witam. w sprawie drzwi - pierwsza propozycja jest najładniejsza:-) . Ja lubię raczej prosto, wiec ozdobniki mnie drażnią. te pierwsze sa takie spokojne, nie znudzą sie przez lata. Bede miala podobne, tylko z jednym bocznych naswietlem. ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 22.08.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Ulanka - Właśnie sama nie wiem... Ja też lubię prosto.... Ale żeby nie było za prosto.... Okna będą z profilami rustykalnymi i z ozdobną listwą, więc takie troszkę bardziej udziwnione drzwi bedą pasowały.... Słoneczniku - okna raczej na 100% kolor afromozja z meranti. A zmian było sporo Ciężko odnaleźć pierwowzór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.08.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Cześć, pierwsze drzwi zdecydowanie u mnie wygrywają! Ale dla mnie to i one są już nieco udziwnione..., hmm pewnie mamy inny gust... Ha, ale jeśli twój dom nie ma przypominać wiktoriańskich rezydencji to proponuję nr 1. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.08.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Jak mnie juz troche poznalas to wiesz jakie drzwi wybiore Zdecydowanie polecam nr 1!!! Pozostałymi chyba bałabym się wchodzić do domu A w ogole to gdzie kupujecie drzwi? Ja wlasnie tez sie zabieram do tego tematu i mysle o Progres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 22.08.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Już zdecydowanie po 17 ale oddaje głos na drzwi nr 1!!!! Przeczytałam twój Dziennik, i przyznaję, czapka z głowy sama spadła, przed uporem jaki wykazaliście przy poszukiwaniu działki. Ja wymiękłam po roku poszukiwań (tzn. uległam nagłej potrzebie kupienia CZEGOKOLWIEK, byle tylko już przestać szukać). Pozdrowienia specjalne dla psa (anty) ogrodnika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 23.08.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Dzięki za wszystkie głosy !!! Okazało się, że najpierw będzie pomiar, a potem dopiero uszczegółowienie wszystkich detali. Ponieważ jednak na przyszły tydzień wybieram się na urlop (Hip hip hurra !!) to detale ustalimy w ten piątek, a pomiar będzie we wtorek, a umowa w przyszły czwartek - juz beze mnie. Czyli jeszcze będziemy się zastanawiać Iga - drzwi tam gdzie okna czyli w Goranie. Pozdrowienia dla Wszystkich !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Może decyzja już zapadła ale ja głosuje za nr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.08.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 ja też podnoszę rękę za drzwiami nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 No to zycze udanego urlopu i czekam na powrot i relacje z placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 05.09.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Zuzza, dacie radę podeślij proszę namiary na Panów hydraulików w wolnej chwili. Rozmawiałem z gazownią - niestety gaz najwcześniej w I kw. 2007 dla mojego paska działek. Powinno pójść w miarę terminowo bo Pani S. załatwia zgłoszenie kompleksowe wszystkich właścicieli działek - może to coś pomoże Siły do walki życzę Pozdrawiam Antolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 05.09.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Antolek - wczesniej raczej gaz nie będzie Ci potrzebny - nie masz się co martwić Gorzej mają moi sąsiedzi, którzy mogą się niebawem wprowadzić - a tu gaz za pół roku najwcześniej będzie... Ja będę tej zimy ogrzewać kominkiem. Namiary na hydraulika to u męża w telefonie - ale kontakt nie zginie bo to nasz główny majster - robi u nas różne rzeczy. A w ogóle zapraszam na naszą budowę w któryś weekend - my tam zawsze jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 05.09.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Zuzza,Na jakie okna się zdecydowaliście? Goran?Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 06.09.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Misiowo - tak: Goran i meranti. Wydaje mi się, że okna i drzwi są dobrej jakości. Ceny bardzo przystępne. Terminy możliwe. Panowie na Wałbrzyskiej bardzo sympatyczni. Firma elastyczna - my mieliśmy bardzo szczegółowe wymagania i wszystko było do zrobienia. Oczywiście mam nadzieję że okna i drzwi też okażą się super w rzeczywistości Zdjęcia będą w listopadzie...... Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 07.09.2006 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Misiowo - tak: Goran i meranti. Wydaje mi się, że okna i drzwi są dobrej jakości. Ceny bardzo przystępne. Terminy możliwe. Panowie na Wałbrzyskiej bardzo sympatyczni. Firma elastyczna - my mieliśmy bardzo szczegółowe wymagania i wszystko było do zrobienia. Oczywiście mam nadzieję że okna i drzwi też okażą się super w rzeczywistości Zdjęcia będą w listopadzie...... Już nie mogę się doczekać To już czekam na listopadowe zdjęcia Mi się też bardzo podobały okna Hawkmoona z Igies&Igies (wasza wycena porażająca!!!). Czy wasze będą też w podobnym stylu? Ja szukam (na razie spokojnie, bo potrzebne dopiero późną wiosną) w takim starszym stylu, chyba ze szprosami konstrukcyjnymi, układ okna w pionie i jakiś zdobnik (frezowany szpros?). I też drewno, chyba meranti. I do tego drzwi odpowiednie (najchętniej wyciągnęłabym z jakiejś starej kamienicy ). Bardzo jestem ciekawa jakie będą twoje okna i drzwi . Muszę poszukać Gorana w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts