kze 06.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A dlaczego ma nie być dalszego ciagu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 06.10.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Już nie wierzę, że się kiedyś wygrzebiemy z tej elektryki i tynkowaniaaaaaaaa i po co tu pisać..... jak i tak nie ma o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2006 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Już nie wierzę, że się kiedyś wygrzebiemy z tej elektryki i tynkowaniaaaaaaaa i po co tu pisać..... jak i tak nie ma o czym E tam każdy etap ma w końcu swój koniec, chociaż czasmi człowiek zaczyna wątpić czy aby na pewno jest to reguła Trzymam kciuki za dalsze postępy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.10.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Zgadzam się z Agą.! Każdy etap kiedyś kończy się, tak jak po zimie przychodzi wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 09.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Zuzza, tak w zasadzie to dopiero wczoraj zobaczyłem Twój domek Wcześniej jakoś tak nie byłem w stanie sobie go zlokalizować. No to będę Cię widział z mojej kuchni ja się kiedyś zbuduję hahahahaha W niedzielę widziałem spory ruch szczególnie na poddaszu. Mieliśmy podejść ale byliśmy z całą świtą.... Ale z chęcią kiedyś Powodzenia i uszy do góry - ja bym chciał być na takim etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 09.10.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 No tak, będę musiała uważać z tym negliżem w ogródku W niedzielę akurat mąż jakieś ludzia oprowadzał, ja niestety cały weekend spędziłam w łóżku kurując się... Nawet nie wiem jak moje tynki biedne wyglądają... Macie rację może jednak damy radę Nie mamy wyboru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 10.10.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zuzza, mam ten sam dylemat z oknami i wylewkami. Tynki właśnie się robią, ale jeszcze nie mam hydrauliki. Wylewki będę mogła robić dopiero na początku listopada. A okna już mamy zamówione i powinny być w tym tygodniu, więc u nas okna na pewno będą przed wylewkami.Pamiętam, że sprzedawca mówił, że tynki powinny być zrobione, ale wylewki niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 11.10.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Nie wiem jak to się ma do waszego problemu, ale słyszałem o sposobach osuszania powietrza w pomieszczeniach. Działa to prawie jak zwykła klima i wykrapla z powietrza wilgoć. Takie urządzenie można sobie wynająć i wstawić do domku - podstawić wiadro i hajda. Tak tylko rzucam luźną myśl Zima ma nie być sroga - BEDZIE DOBRZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 11.10.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Oglądaliśmy takie urządzonko - ale nie będziemy mieli okien W ten sposób moglibyśmy osuszyć całą okolicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Widzę że humorek już wraca Będzie dobrze głowa do góry i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.10.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Oglądaliśmy takie urządzonko - ale nie będziemy mieli okien W ten sposób moglibyśmy osuszyć całą okolicę A może przy okazji też kilka innych budów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Zuzza nie dawaj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.10.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Zuzza- twarda badz i mysl pozytywnie - koniec koncow na pewno wszystko sie ulozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2006 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Będzie dobrze Trzymma kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.10.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Przynajmniej tynkarz tynkuje!! To jest sukces. Ostatnio strasznie trudno o fachowców... A co się stało z Hydroforem?? Tak po prostu spalił się? Był na gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 23.10.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dzięki wszystkim za miłe słowa Ciągle się zastanawiam czy damy radę czy nie Ale jakoś humor mam lepszy po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Pewnie, ze dacie. Bardzo ladnie domek sie prezentuje z balkonu sasiada. a tynki wygladaja na rowne i gladkie. Bedzie wszystko ok. Tak to jest z ta budowa, musza byc chwile zwatpienia tez. Kazdy z nas tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2006 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dacie radę z tej drogi nie ma odwrotu Zdjęcie z balkonu sąsiada bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.10.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dzięki wszystkim za miłe słowa Ciągle się zastanawiam czy damy radę czy nie Ale jakoś humor mam lepszy po weekendzie. Zuzza, przecież innego wyjścia nie ma, jak tylko dać radę. To jedyna opcja, pamiętaj A listopad i grudzień będzie wyjątkowo ciepły i suchy. Tak mówią górale i mądralińscy od prognozowania pogody. Głowa do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.10.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 No widzisz, że juz lepszy jest humor... A balkonik z przodu domu bardzo gustowny.. Będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts