Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do NiecoDziennika Zuzzy :)))

Aga J.G

Recommended Posts

• Odpowiedzi 824
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lejecie miód na moje serce :-)

Kze, proszę z balkoników się nie wysmiewać :-) Miałam jeszcze dwa w projekcie ;-) Ten z przodu nalezy do naszej sypialni i z niego jest najładniejszy widok... Teraz nie mam wcale balkonu i bardzo mi z tego powodu smutno...

Ja się nie wyśmiewam... :o Przecież też mam jeden balkon w budowanym domu... 8)

• 2 weeks później...

Wykończeniówka ponoć najbardziej wykańcza.. :o

W kazdym wypadku przede mną też wylewki.. Pędzie OK. Bez przesady, ja rok temu zaczałem budowę 14 października i w listopadzie szło bez problemu, a przecież ostatnia zima nie należała do najlżejszych.. :lol:

Zuzza ale u Was sie dzieje. Tyle rzeczy na raz. Trzymam kciuki aby wszystko sie udalo. Duzo latwiej bylo by jak bys wybrala okna plastykowe, rozwiazalo by to troche problemow...Ale mocno wierze, ze jeszcze bedzie pogoda "plusowa" jesli nie ciepla, bo nam tez przyda sie odsunac ta zime paskudna... :evil:

• 2 weeks później...

Zelijko - pies już ma się dobrze. Ale na budowę go na razie przestaniemy ciągać...

Antolek, Myślę, że jutro będziemy koło południa. Może rano, ale jak długo zostaniemy na razie nie wiem... Najlepiej jakbyscie się upewnili czy jesteśmy jeżeli będziecie jechać specjalnie. Może ci wyślę nr tel. na priv?

Zelijko - pies już ma się dobrze. Ale na budowę go na razie przestaniemy ciągać...

Antolek, Myślę, że jutro będziemy koło południa. Może rano, ale jak długo zostaniemy na razie nie wiem... Najlepiej jakbyscie się upewnili czy jesteśmy jeżeli będziecie jechać specjalnie. Może ci wyślę nr tel. na priv?

A że jak najbardziej oczywiście telefon się przyda ;)

Czekam na info - my będziemy w sobotę ale na 12:30 idziemy na basen do Józefowa a potem to tak jak się uda, ale jesteśmy całą niedzielę. Jak tylko będziecie to wpadamy :)

A co ten pies wyprawiał że tak się poturbował :o :roll:

Pies nadział się na lecącą w powietrzu metalową szpachelkę.... Rozłupała mu głowę do kości... Był cały zalany krwią. Myślałam, że zemdleję... On ma biedak pecha. Ma dopiero 4 lata, a już był kilka razy bliski śmierci.

Cztery razy był chory na babeszjozę - za każdym razem tydzień pobytu w szpitalu i kroplówek przez całe dnie. Kiedys połknął piłeczkę kauczukową, taką malutką, która mu dokładnie utkwiła w jelicie. Musiał mieć poważną operację...

Ale może jak się przeprowadzimy na wieś to się zahartuje? ;-)

A co ten pies wyprawiał że tak się poturbował :o :roll:

Pies nadział się na lecącą w powietrzu metalową szpachelkę.... Rozłupała mu głowę do kości... Był cały zalany krwią. Myślałam, że zemdleję... On ma biedak pecha. Ma dopiero 4 lata, a już był kilka razy bliski śmierci.

Cztery razy był chory na babeszjozę - za każdym razem tydzień pobytu w szpitalu i kroplówek przez całe dnie. Kiedys połknął piłeczkę kauczukową, taką malutką, która mu dokładnie utkwiła w jelicie. Musiał mieć poważną operację...

Ale może jak się przeprowadzimy na wieś to się zahartuje? ;-)

Biedny psiak. :(

Trzymamy dla niego kciuki aby szybko wrocil do zdrowia i juz mial lepsze szczescie...