Zuzza 24.10.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Lejecie miód na moje serce Kze, proszę z balkoników się nie wysmiewać Miałam jeszcze dwa w projekcie Ten z przodu nalezy do naszej sypialni i z niego jest najładniejszy widok... Teraz nie mam wcale balkonu i bardzo mi z tego powodu smutno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.10.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Lejecie miód na moje serce Kze, proszę z balkoników się nie wysmiewać Miałam jeszcze dwa w projekcie Ten z przodu nalezy do naszej sypialni i z niego jest najładniejszy widok... Teraz nie mam wcale balkonu i bardzo mi z tego powodu smutno... Ja się nie wyśmiewam... Przecież też mam jeden balkon w budowanym domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 24.10.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 No to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.11.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Wykończeniówka ponoć najbardziej wykańcza.. W kazdym wypadku przede mną też wylewki.. Pędzie OK. Bez przesady, ja rok temu zaczałem budowę 14 października i w listopadzie szło bez problemu, a przecież ostatnia zima nie należała do najlżejszych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 03.11.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Ale to dobrze, ze spokoju brak Jeszcze mnie przegonisz z tymi kafelkami i ociepleniem poddasza - zobaczysz Trzymam kciuki, zeby wszystko styklo i nie bylo za duzo stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.11.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Zuzza - będą jeszcze cieplejsze dni. Na prawdę. Pierwszy snieg niegdy nie lezy za długo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.11.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Zuzza ale u Was sie dzieje. Tyle rzeczy na raz. Trzymam kciuki aby wszystko sie udalo. Duzo latwiej bylo by jak bys wybrala okna plastykowe, rozwiazalo by to troche problemow...Ale mocno wierze, ze jeszcze bedzie pogoda "plusowa" jesli nie ciepla, bo nam tez przyda sie odsunac ta zime paskudna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 09.11.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zuzza, czy jesteś zadowolona z ekipy któa u Ciebie budowała ?? Poleciła byś ją ?? Jeśli tak to w wolnej chwili poprosiłbym o namiar. A jak sprawy - idzie dobra pogoda - BĘDZIE DOBRZE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 17.11.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 O JACIE SUUUUPER !!!! no domek rewelacja. Małżonka moja wczoraj będąc na spacerze w okolicy właśnie mówiła, że i okienka i ocieplenie się robi. No ale to co zobaczyłem to rewelacja. Domek zaczyna być domem Przez duże D Gratulacje następnych etapów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 17.11.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 a może będziecie na budowie w sobotę ?? Skorzystał bym z rzuconego kiedyś zaproszenia Że tak nieskromnie sprubuję się wprosić hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 17.11.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Anotlek, My zawsze jesteśmy na budowie W sobotę też nas to raczej nie ominie. Wpadajcie - zapraszamy. Jest już co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 17.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 a tak około 15 w sobotę lub w niedzielę dowolnie.Daj znać jak Wam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Zuzza okna piekne. Przykro mi z powodu pieska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 17.11.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Zelijko - pies już ma się dobrze. Ale na budowę go na razie przestaniemy ciągać... Antolek, Myślę, że jutro będziemy koło południa. Może rano, ale jak długo zostaniemy na razie nie wiem... Najlepiej jakbyscie się upewnili czy jesteśmy jeżeli będziecie jechać specjalnie. Może ci wyślę nr tel. na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 17.11.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 jeszcze raz gratuluje okien, od środka wyglądają jeszcze lepiej...ładny kolor, z palety moich ulubionych.....sam domek równie urokliwy a piesulka to uściskaj, zeby już wiecej taki wypadek się nie wydarzył pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 17.11.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Zelijko - pies już ma się dobrze. Ale na budowę go na razie przestaniemy ciągać... Antolek, Myślę, że jutro będziemy koło południa. Może rano, ale jak długo zostaniemy na razie nie wiem... Najlepiej jakbyscie się upewnili czy jesteśmy jeżeli będziecie jechać specjalnie. Może ci wyślę nr tel. na priv? A że jak najbardziej oczywiście telefon się przyda Czekam na info - my będziemy w sobotę ale na 12:30 idziemy na basen do Józefowa a potem to tak jak się uda, ale jesteśmy całą niedzielę. Jak tylko będziecie to wpadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Bardzo ładne okienka Smyranki dla pieska A co ten pies wyprawiał że tak się poturbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 17.11.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A co ten pies wyprawiał że tak się poturbował Pies nadział się na lecącą w powietrzu metalową szpachelkę.... Rozłupała mu głowę do kości... Był cały zalany krwią. Myślałam, że zemdleję... On ma biedak pecha. Ma dopiero 4 lata, a już był kilka razy bliski śmierci. Cztery razy był chory na babeszjozę - za każdym razem tydzień pobytu w szpitalu i kroplówek przez całe dnie. Kiedys połknął piłeczkę kauczukową, taką malutką, która mu dokładnie utkwiła w jelicie. Musiał mieć poważną operację... Ale może jak się przeprowadzimy na wieś to się zahartuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 To życzę duzo zdrówka dla psiaka i żeby w końcu przestał go prześladować pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 A co ten pies wyprawiał że tak się poturbował Pies nadział się na lecącą w powietrzu metalową szpachelkę.... Rozłupała mu głowę do kości... Był cały zalany krwią. Myślałam, że zemdleję... On ma biedak pecha. Ma dopiero 4 lata, a już był kilka razy bliski śmierci. Cztery razy był chory na babeszjozę - za każdym razem tydzień pobytu w szpitalu i kroplówek przez całe dnie. Kiedys połknął piłeczkę kauczukową, taką malutką, która mu dokładnie utkwiła w jelicie. Musiał mieć poważną operację... Ale może jak się przeprowadzimy na wieś to się zahartuje? Biedny psiak. Trzymamy dla niego kciuki aby szybko wrocil do zdrowia i juz mial lepsze szczescie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts