świercz1719500624 23.02.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 łoooo widze że niezłu zawrót głowy, ale bez emocji - pomalu do wszystkiego dojdziesz my dziś z małżą jedziemy wybierać płytki - to już 3 wersja naszych wizji - pomału juz mam dosyć nowych pomysłów. A co wchodzimy do sklepu to eidzimy coś ładnego i nagle "a może tak....." i zaczyna się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 27.02.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Zuzza można sie dowiedzieć w jakiej cenie znalazłaś te grzejniki Purmo, bo także jestem nimi zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Wiadomo kobieta zmienną jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.02.2007 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 A jakie grzejniki wybrałaś? 2.1, 2.2? Kamień jest ładny, ale drogi.. Niemniej odrobina luksus nie zaszkodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 02.03.2007 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dawno nie zaglądałam do Twojego dziennika, a tu tyle nowości! Przede wszystkim gratuluję brzuszka . Poza tym kolejny raz zauważam, że podobają nam się podobne rzeczy. Np. kuchnia - też chciałabym taką w stylu angielskim, np. jak z Fabryki Wnętrz, tyle że ja zdecyduję się chyba na nieco bardziej surową w stylu, z mniejszą ilością zdobień, też jasną (w końcu będę mieszkać na wsi, więc idę w styl wiejski ). Ale z niecierpliwością oczekuję Twojej. A ceramiczny zlew z IKEA wypatrzyłam już dawno, jest w bardzo przyzwoitej cenie i będę go miała w kuchni na 100%. 1 marca minął, więc mozna już wklejac zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 02.03.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Hej! Ostatnio miewam problemy z zalogowaniem się na forum, więc trochę opóźnień Misiowa, Cieszę się, że też podoba Ci się taki styl Ja też troszkę uproszczę tą kuchnię. W ciągu tygodnia musze podją ostateczne decyzje. Ciekawe co z tego wyjdzie..... Kze, grzejniki V22. Wyglądały na zdjęciach na bardzo grube, ale w rzeczywistości wcale tego nie widac. Ja mam zresztą ogromne pokoje i cieńsze grzejniki nie dałyby rady... W sekrecie przyznam Ci ze te kamienie są w tańszej cenie niż lepsza glazura Beti, grzejniki są w cenie -42% od ceny katalogowej. To podobno max co się da wyciągnąć. Znalazłam je na Allegro. Firma przyzwoita. No i tyle Zdjęcia zaraz powklejam Miłego Pierwszego Wiosennego Dania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.03.2007 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Trzymam kciuki za godzine zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.03.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 My chyba też na początek obudujemy kominek płytami g-k. Nie mam jeszcze ostatecznej jego wizji, ale bardzo chciałabym, by był z kafli. Ponieważ te trochę kosztują, trzeba będzie trochę na nie uciułac. Boję się tylko, czy kominkarz nie zniszczy nam potem parkietu- bo też w tej części będzie parkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 07.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Hej Zuzza, widzę że kartongipsy na poddaszu przykręcają Ci do drewnianych łat, a nie aluminiowych stelaży. Czy to Wasz wybór, czy "majstry" tak robią? Ja się właśnie zastanawiam na który sposób się zdecydować i potrzebuję argumentów Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.03.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 E tam - jaki wstyd Pewnych rzeczy i tak nie przeszkodzicie. Fajnie, ze juz zaczeli wam plytki klasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 07.03.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Hej Zuzza, widzę że kartongipsy na poddaszu przykręcają Ci do drewnianych łat, a nie aluminiowych stelaży. Czy to Wasz wybór, czy "majstry" tak robią? Ja się właśnie zastanawiam na który sposób się zdecydować i potrzebuję argumentów Pozdrawiam Brzuzens zdecydowanie aluminiowe stelaże! a gdzie ty u Zuzzy widzisz drewniane? Zuzza super wyszedł Wam stryszek - u nas był zbyt mały a do tego idzie nim DGP. Ale za to mam zamiar wykorzystać tak jak ty stryszek nad garazem i pralnią pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 07.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 zdecydowanie aluminiowe stelaże! a gdzie ty u Zuzzy widzisz drewniane? Świercz, na tych zdjęciach: http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/P1010012.jpg http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/P1010013-1.jpg ale właśnie doczytałem w tekście, że na te łaty idzie stelaż i dopiero płyty k-g. Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 07.03.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Widze, ze już sobie odpowiedzieliście Tabalugo, myślę, że potem da się zabezpieczyc parkiet tak, żeby nic mu się nie stało. Zależy to też pewnie od skomplikowania prac... U mnie będzie portal, który jest jakby postawiony przy ścianie - nie powinno by cz tym kłopotu. Ale kafle to już większe wyzwanie... No i prace mokre przy parkiecie... Na to już mnie wyczulili parkieciarze... Brzuzens - te łaty są tylko do zwiększenia grubości krokwi - były 16 cm więc dodaliśmy te kilka cm żeby zmieściło się 20cm wełny. Muszę ze wstydem przyznać, że nie widziałam wcale tych przykręconych stelaży. Oni je od razu zakrywają płytami... ALe stelaże były, bo znikają z kupki Chyba, że je wynoszą nocą Iga, z tymi płytkami to wielka ściema - nadal nic nie zaczęli i nie wiem kiedy zaczną... Świerczu, nasz dom jest taki landarowaty, że strop nad poddaszem (czyli podłoga strychu) wyszedł nam grubości 60cm... Tam udało nam się schować wszelakie rury. Ale nasz dom ma ponad 9 metrów wysokości... Pozdrowienia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.03.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Oj to faktycznie wysoka chalupa. DObrze macie, bo taki wiekszy stryszek zawsze sie przyda Mam nadzieje, ze jak juz zaczna plytkowac to im pojdzie z gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.03.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Gratuluję córuni Widzę, że to "sezon na dziewczynki". Anka Węgrzyn też będzie miała córkę- hm to może ja też powinnam pomyśleć? Póki co mam w domu trzech chłopów i czuję się trochę osamotniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 07.03.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 !!!!!!!!GRATULACJE!!!!!!!! Ja w tym roku będę się starać z mężem o "fasoleczkę" w brzuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.03.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Zuza dołączam się do GRATULACJI !!!! W naszej rodzince też przeważają KOBIETKI . Tatuś jest poprostu "zacałowywany" ... Moc pozdrowień i zdrówka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.03.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Zuza, gratuluje fasolki i trzymam kciuki za powodzenie obu sprawpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Poglaskaj corcie Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 08.03.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 I ja się przyłączam do gratulacji Córunia fajna sprawa, nasza dziś akurat kończy roczek Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts