świercz1719500624 22.03.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 yyyyy............. nie, nie, chyba czegoś nie zakumałem wiesz już zapewne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jeśli tak z tymi listwami to będzie dobrze, skoro Wam się podobają Trzymam kciuki za przewożenie i mam nadzieję że dobrze się Wam będzie mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.03.2007 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Widziałam zdjęcia budy. Niebrzydka, ale trochę niepraktyczna. Otwór wejściowy kończy się tuż nad podłogą. Wyściółka budy, czyli słoma będzie bardzo szybko wypadać i pies będzie spał na gołych deskach. Próg powinien być wyższy. jakieś 15-20 cm nad podłogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.03.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Przeprowadzka - to nigdy nie jest fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.03.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Myślę, że pies zmieści się w budzie, bo krowa to na pewno nie... A tak ogóle to ładna ta buda. Sądze, że stolarz zrozumie Twoje intencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 27.03.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Helloł, Coś ostatnio jestem zabiegana.... Takie zaległości Świerczu, Moja pierwsza córka ma 12 lat Przeprowadzkę planujemy na 20 czerwca. JoShi, nasz pies jest psem totalnie domowym - raczej będzie miał w środku cos szmatowatego - będę to wyrzucać, jak zacznie śmierdzieć. Też czytałam że słoma najlepsza, ale skąd ja w Warszawie wezmę słomę?? Na wieś specjalnie nie będzie nam się chciało jeździc. Damy radę jakoś Pozdrowienia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 JoShi, nasz pies jest psem totalnie domowym - raczej będzie miał w środku cos szmatowatego - będę to wyrzucać, jak zacznie śmierdzieć. Szmata jest bez sensu. Bardzo szybko nasiąka. Pies sam ją będzie wyrzucał z budy. Słoma w Polsce to na szczęście nie jest towar deficytowy, nawet w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 27.03.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 cześć, na początek życzę wytrwałości w podejmowaniu tych wszystkich decyzji w tak zawrotnym tempie, a później przeprowadzki i kawy na tarasie Pytanko : jakie okna dachowe masz w łazience ? pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 27.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 JoShi, Będziemy testować różne warianty. NA razie włożylismy mu kawał dywanu, żeby miał coś znajomego. Potem będziemy dalej kombinować. Pies pierwszą noc przeżył, nawet obudziły się w nim instynkty stróża i majstrowie mówili, ze całą noc obszczekiwał wszystko co się rusza. Mam nadzieję, że sąsiedzi bardzo nie narzekają..... Martelia, we wszystkich pomieszczeniach mamy te same okna dachowe Velux GLX (chyba) sosnowe z klamką na dole... Pozdrawiam !!!!! Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 30.03.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Zuza dasz radę. Na podstawie tego co robisz z taką determinacją, sądzę, że jesteś b. silną osobowoscią Kcikuki juz trzymamy, zyczymy siły, a jak uporasz się z trudami przeprowadzki,pisz, jak to wszystko przebiegło. A forumowiczce z Mazur zdradź info o stolarzu z Ełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.03.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jutro wyprowadzka. Ludzie, na co my się porywamy ??? Nasze mieszkanie wyglada jak pobojowisko. Tragedia. Nie mam już sił. Oj będzie wesoło Na budowie ciągle gładzie.... A majstrowie nadal poprawiają poddasze. Na razie nad niczym się nie zastanawiamy - raczej nie mamy za duzo czasu.... Zaraz składam komputer i do pracy... Trzymajcie za nas kciuki !!!! Oj trzymamy a kiedy parapetówka??? Nie poddawaj się i uważaj na maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.03.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Z przeprowadzką dasz radę! Dużo zachodu, ale .. trzeba przez to przejść. To tak jak z małymi dziećmi. Nie da się obejść i uniknąć. Trzeba to przetrwać.. Ciekaw jestem cen stolarza. Najwazniejsze to odpowiednio wcześnie znac ceny by z nimi zapoznać się i nie.. dostać zawału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 01.04.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Ano - mo moja kuchnie wlasnie jeden stlarz wycenil na 16.600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 03.04.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Dziękuję Wam za wsparcie Grazia, obiecuję ten namiar Co do wyceny kuchni to szepnę Wam, że to dwa razy tyle co ta wycena Igi... Tyle że wyliczyłam, że to mniej więcej 9 metrów szafek (góra plus dół) Trochę tego jest.... Ale będę negocjować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 03.04.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 U mnie jest szafek (stojacych i wiszacych) ok. 12 m zabudowanych w U - z czego czesciowo troche wiecej, bo wysoka zabudowa, zaluzje, wysuwany blat itp. Ale cala kuchnia z laminatu - i pewnie to decyduje o tej cenie. DO tego wiadomo - blumowskie samodomykajace sie szuflady i drzwiczki, cargo, kosze obrotowe- auminiowe listwy, cokoly i relingi, oswietlenie. Od innego stolarza dostalam ostateczna cene na 13.800 i mysle, ze jest ok. Pewnie sie zdecyduje. Trzymam kciuki za twoje negocjacje, bo myle, ze warto powalczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 04.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Igu, nasza kuchnia ma być w całosci z drewna, nawet środki szafek i wszystkie półki będą fornirowane. Do tego masa ozdobników, pilastrów, koron, listew, kolumn i to wszystko też z litego drewna. Dlatego niestety wiem, że dużo z ceny nie zejdę.... Zresztą nie mam żadnej alternatywy Dobrze, że stolarz tego nie wie... Pozdrowienia !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.04.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Byle sie nie dowidzial Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 06.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zuzza życzymy Wam wesołych Świąt. Pozdrawiamy gorąco Motyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 06.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Z tym wychodkiem myśmy zrobili w ten sposób ze zakopaliśmy beczke metalową, jak się będzie go likwidować poprostu beczke sie odkopie i wywiezie, po wybraniu... i nie trzeba bedzie zasypywać wapnem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 06.04.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zuzza - Wesołych Świąt!! http://www.deepestfeelings.com/holidays/easter/kids/th_kid3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts