Mohag 06.04.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zuzza radosnych, pogodnych, spokojnych Swiat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.04.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.ukrop.com/img/ukrfolk/bervy/pisanka.jpg i mokrego śmingusa w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych, no i oby następne były już w domciu. Dla całej rodzinki- Tabaluga z rodzinką http://kartki.net.pl/kartki/3/84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2007 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.04.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 07.04.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Złociutkich kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, słonecznych poranków, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii.Życzy Beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.04.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zuzza ZDROWYCH, WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/zajaczek_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Super, że udało Ci się dogadać ze stolarzem. Dogrywanie cen na koniec budowy jest najgorsze. Tyle pierduł dochodzi. Tak więc gratki, że udaje Ci sie dogadać cenę i jestes zadowolona. Ja ledwo łykam ceny wykończeniówki.. Trawnik z rolki to tez moje marzenie, ale zapewne pozostanie ... niespełnione.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.04.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Hej Zuza! Co u Ciebie? Jak "wykończeniówka"? No i przede wszystkim jak Ty się miewasz - maleństwo daje Ci żyć? (oczywiście mówię o brzuszku, co by nikogo w błąd nie wprowadzać )... Czekamy nowych wieści ! Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 27.04.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Zuzza uwielbiam trawertyn, sama o nim myśle w wiatrołapie i garderobie.Prysznice u nas będą tylko murowane ze szklanymi drzwiami - to naprawdę fajne rozwiązanie. Moze pomysl o probie znalezienia innej ekipy. My przymierzamy się, zeby sciagnąć ekipe kuzyna z Warmii - na tynki zew., ale zupełnie nie znam żadnych szczegółów, ustaleń i terminów, może i u Was mogliby robić - tak głośno myśle. Moze jak będziemy na budowie to do Was podejdziemy... Sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.04.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Te ekipy! Powiem ci tak- mailam podobna sytuacje. Miala byc ekipa, a skonczylo sie na jednym panu, ktorego goscilismy u sibie od listopada. Ocieplil od tego czasu dach, krzywo polozyz g-k i kompletnie zle polozyl plytki w jednej lazience, ktora robil 8 tygodni i wcale jej nie skonczyl. Bylo ciezko- zaczelam szukac innej ekipy i jakims cudem znalazlam i robia. Jest jeden plytkarz, ale sprawnie i szybko mu idzie, wiec mozna. A poprzedniego musilismy wywalic i tyle. Konkluzja jest taka, ze nawet jak masz zrobic z 50 telefonow, to warto szukac innej ekipy bo jest jakas szansa, ze znajdziesz. A na leniuchow i bumelantow szkoda naszych nerwow. I mowi to inwestora madra po szkodzie, bo nawet zaplacilam za ta fuszere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.04.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 szczerze mówiąc to ja się nie mogę doczekać widoku twojej górnej łazienki, bardzo prosimy o zdjęcia ogładzin. Jak tam brzuszek??? proszę maleństwo pozdrowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.04.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Coraz gorzej z tymi ekipami.. Też zacząłem powli sprzątac działkę.. Strasznie syzyfowa praca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Bardzo ładny kammień w łazience. Jesteś pewna.. Szukam stolarza do drzwi wewnętrznych i szamba. to w miarę pilne... Chyba stolarz Ci nie pomoże w temacie szamba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 02.05.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Hej Zuza! Współczuję problemów z ekipami, mam nadzieję, że aż tak bardzo się nie stresujesz...co by na dzidzi się nie odbiło (może mocno kopać ). Płytki w łazience bardzo ładne, ale te do kuchni ...poprostu cudne, bardzo lubie takie "klimaty" ..Jeżeli możesz zdradzić wiecej szczegółów (firma i koszt) będę zobowiązana. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.05.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Trzymam kciuki za ekipy i dobre oraz terminowe wykonanie prac Plyteczki do kuchni perwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 03.05.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Zuzza, a te drzwi to koniecznie od stolarza muszą być? My kupiliśmy bardzo ładne drzwi, co prawda poczekają teraz kilka miesięcy na montaż, ale trafiła się okazja cenowa (kupowaliśmy ponad 50 drzwi wewnętrznych ze znajomymi, na kilka domów). Kupiliśmy bezpośrednio od producenta, w Łomży. Jeśli będziesz zainteresowana, namiary prześlę na priv. Jeden mankament - raczej sugeruję się przejechać na miejsce, bo na zdjęciach wszystko wygląda inaczej i te które wybraliśmy z katalogu zostały na miejscu odrzucone Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 04.05.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Przepraszam, że tyle nie odzywam się, ale coraz mniej czasu mogę znaleźć... Mój brzuch czuje się dobrze Strasznie wielki jest Mam nadzieję, że uda nam się wpaść na zjazd Muratora, to będę go prezentować w całej okazałości Monikach - płytki kuchenne to Trawertyn z włoskiej firmy Petra dystrybutor w Wawie to Yeti. Cena 140zł/m Trochę drogo, ale my tylko 3 metry potrzebowaliśmy... Brzuzens - bardzo poprosze o namiary na te drzwi - na razie nic nie szukałam i nic nie znalazłam... Pozdrowienia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2007 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Widzę że z czasem wszyscy mają to samo czyli za mało Trzymam kciuki za trudne decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.05.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 zuzza plytki w laziece i te do kuchni..., zwalily mnie z nog... Cos pieknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts