świercz1719500624 08.05.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 płytki rewela!!!! chyba żałuje że je zobaczyłem zburzyłem sobie wizje moje kuchni bo pchają sie do niej teraz twoje płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.05.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 płytki rewela!!!! chyba żałuje że je zobaczyłem zburzyłem sobie wizje moje kuchni bo pchają sie do niej teraz twoje płytki Dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 08.05.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Cieszę się, że Wam się płytki podobają Chociaż jedna miła rzecz Świerczu, jak zobaczyliśmy te płytki kuchenne, to od razu wiedzieliśmy, że te i żadne inne, nieważne jakie meble w kuchni będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.05.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Zuzza nie dziwie się bo tez bym sie nie zastanawiał. Ale słuchaj szukałem ichw necie co by znaleśc dystrybutora w poznaniu i ni hu hu nie moge znaleść. pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.05.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Dzisiaj oglądałam dębowe drzwi CAL, piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 09.05.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Helloł! Świerczu - Spróbuj zadzwonić do firmy Yeti może Ci pomogą... Niestety z tego co widzę to jedynie Warszawa i Katowice. Yeti Gruppo tel: 022-851-40-81/82 Płytki są na stronie producenta: http://www.petraantiqua.com/prodotti_Cat.aspx?cat=69 Oni je sprowadzają bezpośrednio, więc może być problem z dostaniem ich gdzie indziej... Znalazłam taką firmę To już bliżej niż Warszawa.. Może będą mieli... SALON ŁAZIENEK Centrum Hiszpańskiej Glazury i Terakoty ul.Narutowicza 6, Gorzów Wielkopolski tel. 095 7352188 w. 38 Pozdrowienia !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 09.05.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Hej Zuza! Dzięki za info o płytkach . A tak w ogóle to witaj w klubie ...budujących inaczej ... My też mamy jedną rozbiórkę na koncie...mam nadzieję, że więcej nie będzie ... Poza tym wnętrza z tynkami i robiącym się kominkiem bardzo ładnie się prezentują ... Zdrówka i cierpliwości życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Świerszczu- plytki tej firmy maja w takim sporym salonie na Obornickiej (jeden z pierwszych po prawej stronie jak wyjezdzasz z miasta na trase). Zreszta pytaj wchodzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 10.05.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Świerczu, co ludzie bez forum by zrobili Iga dzięki za pomoc!! Monikach - mam nadzieję , że to będzie jedyna taka wpadka....... Żadnych poprawek więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 10.05.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 No dzięki dzięki... Zuzza nie wiesz że iga9 jest b o s k a? świetna babka! tak myslałem że najpredzej to na obornickiej bedą ale juz mam pełne potwierdzenie A wracając do ciebie.... czy ciebie przypadkiem bidulko jakaś handra nie bierze? moja małża nieraz ma takie wiesz napady lub doły, za które potem mnie przeprasza, ale ja je traktuje z przymróżeniem oka mam nadzieje że u ciebie wszystko dobrze! a to, że brzuchol przesłania ci połowe świata to tylko się cieszyć, że rośnie i jest ok. my ostatnio mieliśmy małego stresa, ale już jest ok. A w którym ty jesteś miesiącu jeśli można zapytać??? i czy wiesz coś juz na temat swojej fasoli lub fasolka?? bardzo serdecznie cie pozdrawiam, dużo wypoczywaj i nie stresuj sie!!!!!!!!! chałupa sie nie zawali wiem że mieszkanie z teściami to żadna przyjemnośc no ale cóż głowa do góry!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 10.05.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Okna -zadzwonić z reklamacją dziś (kontaktrony nam nie działają... Sprawdzajcie to przy montażu.....). Zuzza a co to ??? myśmy też wybrali okna Gorana - ale PCV... Jeden facet na Bartyckiej nam mówił, że zerwał współpracę z Goranem, bo ma tak dużó reklamacji na okna drewniane, a rozpatruje je w rok!!! Troche nas to przeraziło, ale może z oknami PCV nie jest tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 10.05.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Świerczu, w naszej rodzienie to ja jestem ta optymistka Miesiąc u mnie już siódmy.... Druga córka w drodze Mamy dwa miesiące czasu... A parkiet musi poleżeć ze trzy tygodnie... Julienx -My z okien jesteśmy bardzo zadowoleni, przynajmniej na razie. Z kontaktronami jest taki problem: to są dwa magnesiki jeden w skrzydle drugi w ramie. Okazało się , że w niektórych naszych oknach te magnesiki się nie schodzą, sa przesuniete względem siebie i wtedy nie może to działac. Muszą je jakoś wydłubać i poprzesuwac. W drewnie to jeszcze mozna się pobawić z dłubaniem - ale w PCv - to już gorzej - dlatego sprawdźcie czy kontaktrony są na swoich miejscach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 10.05.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Julienx -My z okien jesteśmy bardzo zadowoleni, przynajmniej na razie. Z kontaktronami jest taki problem: to są dwa magnesiki jeden w skrzydle drugi w ramie. Okazało się , że w niektórych naszych oknach te magnesiki się nie schodzą, sa przesuniete względem siebie i wtedy nie może to działac. Muszą je jakoś wydłubać i poprzesuwac. W drewnie to jeszcze mozna się pobawić z dłubaniem - ale w PCv - to już gorzej - dlatego sprawdźcie czy kontaktrony są na swoich miejscach... napewno tak zrobimy, dziekuję za radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.05.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Zuzza grunt, zeby teraz majster siedzial ir obil sprawnie i dobrze - za co trzymam kciuki! No dzięki dzięki... Zuzza nie wiesz że iga9 jest b o s k a? świetna babka! Świerszczu ty mnie normalnie nie zawstydzaj publicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 11.05.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 W końcu przypadkiem popatrzeliśmy na ichnią wystawkę gresów i zobaczyliśmy dziwne płytki, które bardzo nam się spodobały. Kolor trawertynowy, poobtłukiwane na brzegach, wzór idealnie naturalny, idealnie matowe, wyglądają na nierówne, ale to sprawia wzór, a są gładkie. Cena w naszych mozliwościach. Rózne kształty, ale nam spodobały się 50x50. Klasa ścieralności 6 czyli nic ich nie ruszy, sprzedawca polecał..... No i teraz się zastanawiamy Zuzza, poproszę o namiary na sklep też zaczęliśmy ostatnio zwiedzanie, na razie na spokojnie. Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 11.05.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Helloł! Brzuzens, sklep to Yeti Gruppo w TTW Al. Jerozolimskie. Pierwszy sklep po prawej stronie od głównego wejścia. Jeśli lubisz kamienne klimaty to naprawdę robi wrażenie. Taaaaa, ja parę miesięcy temu też chodziłam sobie spokojnie po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.05.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 i naprawdę ta płytka jest gładka? Bo nie widać, zupełnie!!! Jak tam brzuszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 13.05.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Tosinku - idealnie gładkie - ale nie widać tego nawet z odległości 15cm Ponieważ są też idealnie matowe, to nie widzisz tej gładkości, bo światło się wcale nie odbija. A wzory stwarzają wrażenie dziur Brzuzens- wczoraj widziałam te płytki też w domotece w Markach. To trochę bliżej Ciebie. Pozdrowienia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.05.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Boska Zuza Duplex ma boski dom Zaczyna się robić elegancko. A tak na marginesie, moja teściowa kupiła maleńkie mieszkano, w którym trzeba położyć koło 10 m tynku na siatce, możesz mi kogoś polecić, robota jest na dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 13.05.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Tosinku, mój tynkarz był alkoholikiem, ze wszystkimi tego konsekwencjami... Nie polecałabym go nikomu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts