Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do NiecoDziennika Zuzzy :)))

Aga J.G

Recommended Posts

• Odpowiedzi 824
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zuzza,

Dziennik super, budowa pierwsza klasa. Gdzie dokładnie budujecie? My planujemy rozpoczęcie budowy również przy Takcie (okolice spadowej, czyli początek traktu od Płowieckiej). Z wielką przyjemnością obejrzelibyśmy (nawet przez płot) Wasz domek.

Czy rodzina już się powiększyła? Trzymamy kciuki.

Pozdrawiam

Monika i Spółka

Coś ostatnio nie moge się zalogować.... Już od tygodnia. Dziś jakiś cud...

Grazia, wstyd się przyznać ale w górnej łazience te same kafle co w dolnej będą....

Malinka - my się budujemy bliżej połączenia Traktu z Wałem. Zapraszamy do nas w każdej chwili :-)

A tym powiększeniem rodziny mnie nie straszcie... Jeszcze prawie 4 tygodnie zostały - do tego czasu musze się przeprowadzić przecież.... :o

Wchodzę ci ja dzisiaj do mojej kuchni spojżeć na sąsiadów i widzę piękną elewację, która ma już kolor i zdobienia i dom prezentuje się bardzo pięknie.

Wchodzę ci ja na forum obejżeć zdjęcia a tu cisza.........:)

Znaczy to strasznie dużo zajęć macie i nie ma czasu na forum.....:)

Dobrze, że widzę wszystko z okna z kuchni........

Może tak źle nie będzie z balkonem... :roll:

Fajnie, że wybrałaś już sprzet do kuchni. My zdecydowaliśmy się w całości na Whirpool.. :oops: Pewnie dlatego, że cena była dobra.. :wink:

A ile czasu minęło od momentu jak przywiozłaś klepkę na budowę do czasu jej położenia?

Helloł!

Bardzo mi miło, ze się podoba :D

Tosinku, moja ekipa od elewacji była naprawdę świetna, ale zdobienia robili po raz pierwszy z takich listew i niestety mozna by to zrobić lepiej. Co do tynku nie mamy zadnych zastrzeżeń. A listwy będą jeszcze poprawiać....

Parkiet jest krzywo wycyklinowany, ma fale i rysy, a olej w niektórych miejscach jest, a w innych go nie widac. NA dodatek zostały widoczne dziury i szpachla w kolorze bardzo jasnym.... Tylko się nie denerwowac....

Misiowo -sztukateria jest firmy NMC. MAmy listwy okienne M11 light i podparapetowe F11light. A koszty? M11 40zł/m F11 90zł/m . Połozenie 40zł/m............... Trochę tego jest.....

Kze, miłe słowa, zawsze podtrzymuja mnie na duchu. Chyba raujesz mnie od depresji ;-)

Pozdrawiam !!!!!