Grazia-Ol 19.06.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Zuzza, jakie kafle wybrałaś do górnej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka_76 24.06.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Zuzza,Dziennik super, budowa pierwsza klasa. Gdzie dokładnie budujecie? My planujemy rozpoczęcie budowy również przy Takcie (okolice spadowej, czyli początek traktu od Płowieckiej). Z wielką przyjemnością obejrzelibyśmy (nawet przez płot) Wasz domek.Czy rodzina już się powiększyła? Trzymamy kciuki.PozdrawiamMonika i Spółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Własnie Zuza! Jak tam powiększenie się rodziny? Już nastapiło? Mozna składać gratulacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 25.06.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Coś ostatnio nie moge się zalogować.... Już od tygodnia. Dziś jakiś cud... Grazia, wstyd się przyznać ale w górnej łazience te same kafle co w dolnej będą.... Malinka - my się budujemy bliżej połączenia Traktu z Wałem. Zapraszamy do nas w każdej chwili A tym powiększeniem rodziny mnie nie straszcie... Jeszcze prawie 4 tygodnie zostały - do tego czasu musze się przeprowadzić przecież.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 28.06.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 No, cieszę się, że jesteś. Wasze przedsięwzięcia inspirują mnie. Bez nich źle. Pisz częściej i pokazuj coś ładnego. KUCHNIA. WO IST? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antolek 28.06.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Wchodzę ci ja dzisiaj do mojej kuchni spojżeć na sąsiadów i widzę piękną elewację, która ma już kolor i zdobienia i dom prezentuje się bardzo pięknie. Wchodzę ci ja na forum obejżeć zdjęcia a tu cisza......... Znaczy to strasznie dużo zajęć macie i nie ma czasu na forum..... Dobrze, że widzę wszystko z okna z kuchni........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 29.06.2007 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Hej hej Wybaczcie, ale rzeczywiście cięzko mi znaleźć chwilę na forum... Tyle stresów,że czasu na przyjemności brak... Ale może uda mi się kiedyś nadrobić te zaległości... Zaraz coś napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.06.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Może tak źle nie będzie z balkonem... Fajnie, że wybrałaś już sprzet do kuchni. My zdecydowaliśmy się w całości na Whirpool.. Pewnie dlatego, że cena była dobra.. A ile czasu minęło od momentu jak przywiozłaś klepkę na budowę do czasu jej położenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 29.06.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 ale mi sie u ciebie podoba....!!!łaziankai parkiet powala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.06.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Zuza,1. pozdrów brzusio, mam nadzieję, że chociaż Maluchem pochwaliisz się niezwłocznie2.czekam na twoją kuchnię3.I uprasza się o sztukaterięjest bosko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.06.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Sztukaterie są cudne!!! Bardzo proszę o namiary na ekipę, bo ja i chce bonię i sztukaterię. A tak w ogóle to co ty chcesz od tego parkietu!!! Na zdjęciu wygląda uroczo. Jak Maluch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 30.06.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Zuzza,Sztukaterie wyszły bosko!!! Twoja elewacja nabrała niezwykłej elegancji.A możesz zdradzić co to za sztukaterie, tzn. firma, materiał, koszt za m?Teraz czekam na Twoją kuchnię i pewnie padnę z zachwytu...Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Zuzza!!! Gratuluję zakupów na promocji Ja w ten sposób kupiłem gres i glazurę.. Możesz być dumna z elewacji i podłogi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 01.07.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Helloł! Bardzo mi miło, ze się podoba Tosinku, moja ekipa od elewacji była naprawdę świetna, ale zdobienia robili po raz pierwszy z takich listew i niestety mozna by to zrobić lepiej. Co do tynku nie mamy zadnych zastrzeżeń. A listwy będą jeszcze poprawiać.... Parkiet jest krzywo wycyklinowany, ma fale i rysy, a olej w niektórych miejscach jest, a w innych go nie widac. NA dodatek zostały widoczne dziury i szpachla w kolorze bardzo jasnym.... Tylko się nie denerwowac.... Misiowo -sztukateria jest firmy NMC. MAmy listwy okienne M11 light i podparapetowe F11light. A koszty? M11 40zł/m F11 90zł/m . Połozenie 40zł/m............... Trochę tego jest..... Kze, miłe słowa, zawsze podtrzymuja mnie na duchu. Chyba raujesz mnie od depresji Pozdrawiam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.07.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Zuzza, tez Cie troche podtrzymam na tym duchu... domek wyszedl cud, miod, malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 01.07.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 I ja się przyłączę do zachwytów nad elewacją, sztukaterie są super Pozdrawiam, Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 02.07.2007 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Misiowo -sztukateria jest firmy NMC. MAmy listwy okienne M11 light i podparapetowe F11light. Zuzza, Wielkie dzięki Faktycznie trochę kosztowała, ale efekt jest rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 02.07.2007 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Dziękuję dziękuję Teraz tylko boję się czy nie zepsujemy elewacji podmurówką.... No i wybrać coś na schody zewnętrzne - to jest zadanie nie do wykonania... Pasuje mi tylko kolor biały albo ciemnobrązowy.... Ale co tam... beton też jest ładny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 02.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Zuzza,poszperałem w sieci o produktach NMC. Dlaczego wybraliście wersje Light? Rozumiem że od "normalnej" wersji różnią się brakiem wypełnienia profilu, czy nie ma to później odzwierciedlenia w trwałości? PozdrawiamBrzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 02.07.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Może i będą mniej trwałe, ale te pełne były ponad dwa razy droższe i nawet chwili się nie zastanawialiśmy.... Zresztą i tak listwy wydają się solidne. Może nawet lżejsze listwy będą się lepiej trzymać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts