brzuzens 02.07.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Może i będą mniej trwałe, ale te pełne były ponad dwa razy droższe i nawet chwili się nie zastanawialiśmy.... Zresztą i tak listwy wydają się solidne. Może nawet lżejsze listwy będą się lepiej trzymać?? Możliwe... Ja też zastanawiałem się nad takimi listwami wokół okien, wydaje mi się że fajnie by pasowały do naszej ceglastej elewacji. Z drugiej strony podobają nam się okiennice (zarówno wizualne jak i funkcjonalne aspekty ) a jedno z drugim już się trochę gryzie. Choć patrząc np. na włoskie kamienice to wygląda całkiem całkiem ) Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.07.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Zuzza Dech mi zaparło. Elewacja super. Bardzo eleganko i dostojnie Okna przyciągają wzrok! Czy mogłabyś przypomnieć jakie macie dachówki - łacznie z nazwą koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Zuza elewacja piekna Dome wygląda bardzo dostojnie Życzę dużo zdrówka i mało stresu Mam nadzieje że panienka będzie cierpliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 04.07.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Czesc Zuzza, wczoraj przyjechałam i pierwsze co na budowę... patrze, a tam z okna... piekny biały dom... no naprawdę super to wyszło. Teraz sama sie zastanawiam nad bielą na elewacje. Pisałaś o balkonach - byly to dokładnie powody dla ktorych mysmy zabronili projektantowi robić jakichkolwiek balkonów. Wpadne do Ciebie w tym tyg. zobaczyc podłogi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 05.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Zuzza - widzieliśmy domek na żywo - ślicznie się prezentuje - gratuluję tempa prac. Mam nadzieję, że uda Wam się wszystko zrobić zanim niunia postanowi poznać Was "naocznie" Z niecierpliwościa czekmy na zdjęcia kuchni - jakoś tak podświadomie pokładam duże nadzieje w Twoim stolarzu - Strasznie jestem ciekawa jego pracy - podłogi i łazienka prezentuja się rewelacyjnie. Zazdraszczam i czekamy na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 05.07.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Hej ! Brzuzens, okiennice to super pomysł ALe pogodzenie różnych stylów to już trudne... My znależliśmy nasze listwy w jakmś folderze na zdjęciach rzeczywistego domu i wiedzieliśmy że własnie czegoś takiego szukamy. Z kolei parapety zgapiłam od kolegi Najlepiej znaleźć coś podobnego i się na tym wzorowac Ciekawe na co się zdecydujecie... Amtlo, dziękuję za pochwały nasza dachówka to RuppCeramika kolor miedziana angoba, kształt Sirius13 - Dokładnie tak Dostojny dom.... Hmmmm.. .. Chciałam tylko, zeby przestał przypominać stodołę Julienx, zapraszam na te podłogi, chętni Ci ponarzekam i powiem na co zwracać uwagę, gdybyście parkiety jednak chcieli Biel elewacji wyszła naprawdę ładnie - z tego jednego jestem jedynie ostatnio zadowolona. Chociaż mamy już paskudne zacieki, bo od tygodnia nie moga nam dowieźć rynien tarasowych... Zawsze coś.... Glowac, trzeba było zaglądnąć do środka! Zapraszam następnym razem. Kuchnia niestety dopiero wtorek i czwartek... Sama już się chyba nie doczekam, ale nie miałam serca, żeby siedział chłop przy nakładaniu oleju na podłogi, bo jednak to trochę smierdzi.... Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.07.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Zuzza Dziękuję za odpowiedź. Życzę dużo sił PODZIWIAM A jak brzusio się trzyma z dzidziusiem? To ja ściskam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ja żadnej stodoły nie widzę Trzymam kciuki za wszystkie prace i oczywiście za brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 12.07.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Zuzza i jak prezentuję się mebelki w kuchni? Z niecierpliwości przebieram nóżkami - zjada mnie ciekawość A może już tulisz w ramionach swóje małe cudeńko? To nie zawracam Ci głowy meblemi - teraz być może masz tyle powodów do szczęścia, że wstyd rozmawiać o meblach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Tez jestem ciekawa jak tam sie czujesz i jak twoje malenstwo U nie akurat wczoraj dwie kolezanki z pracy urodzily Jak tam u ciebie? Elewacja super! Naprawde bardzo stylowo wyglada caly dom. Życze udanych wyborow- nie tylko budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 12.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Zuziu zamawiam zdjęcie Wasze maleństwo i ty na tle kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 14.07.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Zuzza nie słychac Ciebie, nie widać....czy to już?? czekamy z niecierpliwościa na wszelkie wieści i zdjęcia pozdrawiam i ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.07.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Zuzza! Już urodziłaś? Jeśli tak to gratuluję! Chłopiec, czy dziewczynka? Jak jest pełnia to ponoć dzieci rodzą się - tak słyszałem i przy mojej pierwszej córce sprawdziło się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 15.07.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 W rankingu najszczęśliwszych wypadasz najwyżej Najserdeczniejsze gratulacje z powodu narodzin kochanej córeczki, siostry i wnuczkki Tobie Zuzzo i całej Twojej rodzinie składają Grazia i Jarek. Dzisiaj to najważniejsze więc dalsze zachwyty pozostawiam na póżniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 15.07.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Zuzieńko, wszystkiego najnajlepszego z okazji pojawienia się maleństwa na świecie, niechaj się wam chowa w nowym domku jak najzdrowiej. Mam nadzieję, że pochwalisz się swoim wielkim małym człowiekiem. Kuchnia jest do pozazdroszenia http://iwa26.akcja.pl/tlo1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 15.07.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Zuzieńko, wszystkiego najnajlepszego z okazji pojawienia się maleństwa na świecie, niechaj się wam chowa w nowym domku jak najzdrowiej. Mam nadzieję, że pochwalisz się swoim wielkim małym człowiekiem. Kuchnia jest do pozazdroszenia http://iwa26.akcja.pl/tlo1.jpg podpisujemy się pod życzeniami obiema rękoma. GRATULUJEMY Z CAŁEGO SERCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 15.07.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Gratulacje dla najszczęśliwszych rodziców najpiękniejszej córeczki na świecie No i dużo dużo zdrówka i szczęścia dla córeczki Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 15.07.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Ogromne gratulacje :) Niech Maleństwo rośnie zdrowo. A kuchnia zapowiada się rewelacyjnie, ale tego się też spodziewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 16.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Przylaczam sie do gratulacji. Duzo zdrowka dla dzidziusia i mamusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.07.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Gratulacje! najlepsze życzenia dla was i dla córci! W pięknej kuchni będziesz przecierala zupki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts