Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do NiecoDziennika Zuzzy :)))

Aga J.G

Recommended Posts

Może i będą mniej trwałe, ale te pełne były ponad dwa razy droższe i nawet chwili się nie zastanawialiśmy.... Zresztą i tak listwy wydają się solidne. Może nawet lżejsze listwy będą się lepiej trzymać??

Możliwe... :)

Ja też zastanawiałem się nad takimi listwami wokół okien, wydaje mi się że fajnie by pasowały do naszej ceglastej elewacji. Z drugiej strony podobają nam się okiennice (zarówno wizualne jak i funkcjonalne aspekty :)) a jedno z drugim już się trochę gryzie. Choć patrząc np. na włoskie kamienice to wygląda całkiem całkiem :-))

Pozdrawiam

Brzuzens

• Odpowiedzi 824
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czesc Zuzza,

wczoraj przyjechałam i pierwsze co na budowę...

patrze, a tam z okna... piekny biały dom... no naprawdę super to wyszło.

Teraz sama sie zastanawiam nad bielą na elewacje.

Pisałaś o balkonach - byly to dokładnie powody dla ktorych mysmy zabronili projektantowi robić jakichkolwiek balkonów.

Wpadne do Ciebie w tym tyg. zobaczyc podłogi

Pozdrawiam

Zuzza - widzieliśmy domek na żywo - ślicznie się prezentuje - gratuluję tempa prac.

Mam nadzieję, że uda Wam się wszystko zrobić zanim niunia postanowi poznać Was "naocznie" :lol:

Z niecierpliwościa czekmy na zdjęcia kuchni - jakoś tak podświadomie pokładam duże nadzieje w Twoim stolarzu - :lol:

Strasznie jestem ciekawa jego pracy - podłogi i łazienka prezentuja się rewelacyjnie.

Zazdraszczam :wink: :p i czekamy na dalsze zdjęcia

Hej !

Brzuzens, okiennice to super pomysł :-) ALe pogodzenie różnych stylów to już trudne... My znależliśmy nasze listwy w jakmś folderze na zdjęciach rzeczywistego domu i wiedzieliśmy że własnie czegoś takiego szukamy. Z kolei parapety zgapiłam od kolegi ;-) Najlepiej znaleźć coś podobnego i się na tym wzorowac :-) Ciekawe na co się zdecydujecie...

Amtlo, dziękuję za pochwały :-) nasza dachówka to RuppCeramika kolor miedziana angoba, kształt Sirius13 - Dokładnie tak

Dostojny dom.... Hmmmm.. .. Chciałam tylko, zeby przestał przypominać stodołę ;-)

Julienx, zapraszam na te podłogi, chętni Ci ponarzekam i powiem na co zwracać uwagę, gdybyście parkiety jednak chcieli ;-) Biel elewacji wyszła naprawdę ładnie - z tego jednego jestem jedynie ostatnio zadowolona. Chociaż mamy już paskudne zacieki, bo od tygodnia nie moga nam dowieźć rynien tarasowych... Zawsze coś....

Glowac, trzeba było zaglądnąć do środka! Zapraszam następnym razem. Kuchnia niestety dopiero wtorek i czwartek... Sama już się chyba nie doczekam, ale nie miałam serca, żeby siedział chłop przy nakładaniu oleju na podłogi, bo jednak to trochę smierdzi....

Pozdrawiam !!!

Zuzieńko,

wszystkiego najnajlepszego z okazji pojawienia się maleństwa na świecie, niechaj się wam chowa w nowym domku jak najzdrowiej.

Mam nadzieję, że pochwalisz się swoim wielkim małym człowiekiem. Kuchnia jest do pozazdroszenia :D :D :D

http://iwa26.akcja.pl/tlo1.jpg

podpisujemy się pod życzeniami obiema rękoma.

GRATULUJEMY Z CAŁEGO SERCA

:p