monikach 16.07.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ale wiadomość!!!!! .... Zuza WIELKIE, OGROMNE GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN CÓRKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby Wam zdrowo rosła i radością każdego dnia była!!! http://www.twojekwiaty.pl/photo/657.jpg http://www.twojekwiaty.pl/photo/479.jpg PS. Kuchnia odjazdowa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Gratuluję Dużo zdrówka dla WAS Niech maleństwo zdrowo rośnie Kuchnia bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 17.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Zuzza GRATULUJEMY!!!!!!!!! życzę wszelkiej pomyślności, niech się zdrowo chowa, pięknie rozwija, ta najpięknięjsza córcia na świecie ...duży buziak od nas ps. kuchnia poprostu oszałamiająca ...jestes niesamowita, że udała się taka jak z obrazka, ......przecudowna ps.2. prosimy o zdjęcie córci teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 17.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Zuzia ogromne gratulacje Bardzo się cieszymy ze wspaniałej wiadomości... Bylismy w niedziele Was odwiedzić, ale nikogo nie zastaliśmy - i już wiemy dlaczego Cudownie, kuchnia na zdjęciu i przez okno - prezentuje sie bosko. Biorę namiary na Twojego stolarza... Jak juz sie sobą nacieszycie, oswoicie i ogarniecie, a przede wszystkim jak juz będziecie przyjmowali gości... to chętnie przyjdziemy zobaczyć maleństwo... Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.07.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Gratulacje http://www.e-kartki.net/kartki/109800501533.jpg Wklej zdjęcia swojego skarbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynka75 18.07.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ZUZIA! GORACE GRATULACJE !! NIECH SIE MALA KSIEZNICZKA ZDROWO CHOWA!! I jeszcze jedno... nie moge sie oprzec KUCHNIA cuuuudo! Ty szczesciaro! Trzymajcie sie cieplo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 19.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Zuzza, a możesz napisać jakie wyceny miałaś za balustrady kute? Chociaż rząd wielkości? Bardzo nam się podobają, ale nie robiliśmy jeszcze nawet przymiarek do tematu. PozdrawiamBrzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravik3 19.07.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Zuzza od dłuższego czasu czytam Twój dziennik ale w końcu muszę się odezwać! Nie dość że cały ten cudny domek wymyśliłaś i dopilnowałaś nosząć małego człowieczka w brzuszku to teraz jescze piszesz w ostatnim poście że odpoczywasz. To chyba jakś kokieteria zważywszy na to że własniejstałaś się mamą noworodka!!! Gratulacje wielkie. Zazdroszczę wytrwałości, pomysłów i maleństwa!! Sama też za miesiąc mam nadzieję "poodpoczywam" przy noworodku więc tym bardziej podziwiam za to że do ostatniej chwili wytrwałaś na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 19.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Co tam Kuchnia? Jaka jest każdy wie. Kuchennie przepiękna. Ale dzidziuś, dzidziuś, pisz o nim. Płacze czy spokojna? Jakieś zdjęcie będzie czy za wcześnie. A imię jakie nadano? A jaśnie mamusia? Uśmiechnięta i szczęśliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.07.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Zuzza, gratuluje corci!!! Trzymajcie sie zdrowo. Co do kuchni, to najpiekniejsza kuchnia na forum, czekam na kolejne zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 19.07.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Bardzo Wam wszystkim dziękuję!!! Kolejne zdjęcia niebawem Brzuzens - balustrady mają ceny od 500 do 1500zł za metr... Stolarz wczoraj powiedział mi, że zrobi za 150zł. Widziałam jego balustrady typu mur pruski i chyba się zdecydujemy jeśli stolarz zrobi nam nasz łukowaty balkon. Ja mam tych metrów całkiem sporo... I tak za drewniane wyjdzie sporo... Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 19.07.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Zuzza kuchnie widzieliśmy wczoraj na żywo:) Nic się nie martw, piękna jest i bardzo nam sie podoba. Mówiliśmy Andrzejowi, żeby Ci przekazał, że będziesz zachwycona Na Bartyckiej chcą 1400 zł / m kutej balustrady. Cena bardzo wysoka. Szczególnie przy 7 metrach. Znajomy kuzyna ma podobno jakiegoś magika co wykuje cuda wianki za 400 zł/m. Musze sie tym blizej zainteresować, bo chciałabym kutą balustradę z drewnianym pochwytem na schody... Jak malutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 20.07.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Powariowali z tymi cenami... Obliczylam, że mamy do zrobienia 25 metrów balustrad na balkonach i schodach. Przy cenie 1400 za metr to będzie 35 tys... Aż śmieszne Przy cenie 400zł/m to nadal jest 10 tys Dlatego jednak drewniane po 150zł - niecałe 4 tys. to już brzmi lepiej Już się nie mogę tej kuchni doczekać Malutka to anioł - przespała mi już trzecią noc z rzędu od 21 do 7 rano z jednym tylko karmieniem. Aż się nie moge nadziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 20.07.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Zuzza, kuchnia zaj...., przepraszam, faktycznie piękna . Rozumiem że będą jeszcze założone cokoły? Balustrady - kasa niemała. Ja się sugerowałem np. tym: http://www.allegro.pl/item216635258_balustrada_kuta_reczna_robota_.html. My mamy do zrobienia tylko schody na poddasze, łącznie około 6-7mb. Wychodzi też parę złotych, ale może... Spokojne nocki, tylko pozazdrościć U nas przez pierwszy rok noce były przerywane na karmienie co chwilę, żona chodziła na rzęsach. A córkę mamy "w wersji bezkolkowej" Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 20.07.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Oj Zuzza, co tu można powiedzieć, kiedy zazdrość aż skręca A jakie widoki przy zmywaniu, sąsiad przystojny ? Wtedy na Twoim miejscu nie odchodziłabym od zlewu. Zlew Ikea tak jak od V&B. No, wszystko udane. I: blat robiony również przez mistrzunia z Ełku? I szafka w łazience też? Ładna umywalka. Was ist das? No i cieszę się, że dziewczynka ma melodię do spania. Mazurskie pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 20.07.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Grazia - ale masz wyczulone oko - pewnie że to zlew IKEA Myslałam, że bardziej wygląda jak Villeroy Kuchnia jak pisałam jest nieskończona - cokołów nie ma, bo nie mamy fug na podłodze... Najpierw z tym się musimy uporać, brakuje jeszcze jednej korony, drugiego parapetu, listewek kilku, obróbki okna dokładnej, podłączenia baterii, obnizenia płyty ceramicznej zamontowania mikrofalówki i tysiąca innych drobiazgów. Blat oczywiście od stolarza, wkleję Wam pózniej jak jest cudnie zfrezowany... Ale szafka łazienkowa jest supermarketowa w komplecie z umywalką. Zobaczyłam ją kiedyś dawno i wiedziałam, że tylko ta Brzuzens, kilka metrów to jeszcze można myśleć... Ja też allegro przeszukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 20.07.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Zuzza - może być ???Co to za pytanie?http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/022.gif JEST BOSKO !!!! Oj chyba i ja poproszę ten namiar do stolarza.http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/007.gifNaprawdę - mistrzunio - cuda chłopak potrafi zrobić http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify33/031.gif Co do przespanych nocy - naprawdę zazdraszczam.U nas kluseczka do dziś doi cycunia w nocy nawet po 4/5 razy http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 20.07.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Zuzza może to tak wyszło na zdjęciach, ale w rzeczywistości baterie są typowo mosiężne i prezentują sie bardzo ładnie. Nawet se macnęłam, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 20.07.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Pewnie, że może być!!! Piknie!!!Też oglądałam (wirtualnie) tę baterię Tresa kuchenną. Czy pod oknem masz wersję składaną czy też przy takim umieszczeniu pośrodku okna nie trzeba? Moje okno będzie jednoskrzydłowe, więc pewnie zdecyduję się na wersję składaną.A zlew też będę miała identyczny, dawno juz namierzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 21.07.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Glowac - muszę przyznać, że na stolarzu się nie zawiodłam do tej pory - nie moge się tylko doczekać mebli sypialnianych.... Gryziemy się teraz z myślami czy stać nas będzie na meble od niego do drugiej sypialni - i chyba nic z tego... Julienx- zazdroszczę macania - bo ja tylko zdjęcia oglądam - ale jutro jedziemy rano całą rodziną na budowę to sobie naoglądam wreszcie do woli Misiowo, to sązwykłe baterie - nawet nie myślałam czy okno się otworzy czy nie... Uchylić się na pewno uchyli - otwierać nigdy kuchennego i tak nie otwieram, a mam przecież jeszcze drugie okno na pustej ścianie. ZLew przypadkiem zupełnie znalazłam, a miałam wielki dylemat, bo tel Villeroy'owe kosztowały majątek... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts