Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do NiecoDziennika Zuzzy :)))

Aga J.G

Recommended Posts

co ja tutaj moge więcej dodać :D ...kuchnia jest boska, cudowana, przepiękna...słów brakuje :lol: .....córci już gratulowałam, teraz gratuluje kuchni 8) :D no i stolarza też gratuluje, wykonanie mistrzowskie...rób zbliżenia jaka ma rękę :D ...można tak patrzeć i patrzeć :p :wink:

pozdroweczki Zuzzka :)

buziulki dla córuni :D

• Odpowiedzi 824
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zuza strasznie mi przykro z powodu parkietu :( ...no i okien, bo to jest kolejny powód do zmartwień i stresów :( :x ... Okna są piękne i aż wierzyć się nie chce, że tak schrzanione :o :evil: ...

Dobrze, że kuchnia jest bez zarzutów :D ...lepiej powieś na niej coś czerwonego, bo wiesz :wink: :lol: ... Jest naprawdę cudna 8) :D

Pozdrowionka! :D

Zuza, ja nic nie chcę mówić ale ciotka Tośka chce zobaczyć zdjęcie Maleństwa, kuchnia cudna to wiemy, parkiecik też (zalany postmodernistyczny :) ) ale gdzie Maleństwo???????????????? Ja się domagam wizrerunku a jak go ujawnisz to ja zatrudnię wszystkie dobre duchy co by okien pilnowały. To jak umowa stoi?

Stolarzowi nie powiem, że go tak chwalicie ;-)

Świerczu, chłopie weź się w garść - moge Ci wkleić zdjęcia moich szpar w parkiecie dla równowagi ;-) Albo widok nieba przez szpary w zamkniętym oknie - Co wolisz? :-)

Monikach - a o co chodzi z tym czerwonym? Ja tam wszystko mogę zrobić :-)

Tosinku, no dobrze - miękka jestem :-) Umowa stoi :-)

Cóż mi zresztą pozostało.... Jeszcze te duchy jakoś uproś cobyśmy się wprowadzili na dniach :-)

A oto mój Maluszek:

http://i179.photobucket.com/albums/w319/cornuss2/P1010042.jpg

Pozdrawiam!!!!

jacieeeeeeeeeeee jaki SŁODZIAK :p :p :p

Przykro mi z powodu tych okien - aż wierzyć się nie che, że macie z tymi podłogami tyle kłopotu - teraz macie pod górę - za to potem będzie CUDNIE - mocno w to wierzę.

Stolarz naprawdę pierwsza klasa - ja już proszę o kontakt do niego - plisssssssssssssZ niecierpliwością czekam na zdjęcia sypialni - czuję, ze powali mnie na kolana :p

Niuinia naprawdę słodziutka - i jakie ma piękne włoski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fajny prezencik ze zdjęciem Dzieciątka. Taka słodka, śpiąca w najlepsze, nic nie wie o cieknących oknach. I bardzo dobrze.

Przywiąż czerwoną wstażeczkę przy łóżeczku raczej, chroni od uroku, jak nadmiernie forumowiczki zachwycają się. :wink:

Zuziu droga, czy gdzieś nie dostrzegłam postu, w którym wymieniasz imię tego cukiereczka?

No tak, prace w ogódku specjalnie zostawilismy na później ;-)

Maluszek ma na imię Lilia :-)

Tosinku, pewnie że się zobaczymy - przecież my prawie sąsiadki jesteśmy ;-)

No widzicie u mnie to albo bardzo dobrze się dzieje, albo bardzo źle... Prawdziwa huśtawka - ale przynajmniej się nie nudzimy....

jaaaaaka niunia...!

Zuzza czytałem o tych wczoraj o tych oknach i parkiecie. OK nie bede juz cie denerwował... nie wklejaj nic ;) równowaga zachowana choć to tylko żart był i chyba bardziej bym się cieszył jak by było u ciebie wszystko wporzo :roll: no ale nieraz się nie da... przy budowaniu na takie kfiwatki trzeba być przygotowanym :roll: :roll: :roll:

Trzym się ciepło, tul niunie - cudna słodzinka. ja już sie nie moge doczekac do swojej... gdzieś na początek września jest termin. :)

Buziaki!

Zuza maleństwo śliczniutkie :D :D ...

Moja babcia mawiała, żeby wieszać czerwone wstążeczki coby nikt nie uroczył ...np. dzidziusia :wink: :D ... Ja miałam na myśli mebelki, bo tyle achów i echów tu padło, ale to był żart oczywiście :wink: :) ...

Fajnie to sobie wymyśliłaś...masz dwa kwiatuszki w domu :D ...ślicznie...

Niech dzidzia grzeczna będzie i mamie daje się wysypiać :D

Świerczu - wrzesień już całkiem niedługo - lepiej wyśpij się na zapas :-) ALe zazdroszczę, że Ty już zamieszkany.....

Monikoch, czerwone powieszę ;-) Niech się wszystko dobrze miewa...

Siedzę i czekam, aż Andrzej zadzwoni i mi powie jak ta sypialnia wygląda... Nie mogę się doczekać!!!....

A zdjęcia dopiero wieczorem zobaczę....

Miłego dnia!

A zdjęcia dopiero wieczorem zobaczę....

A my kiedy?

:lol: :lol: :lol:

Tosinku ja też przebieram nogami i czekam z niecierpliwością na zdjęcia Zuzzowej sypialni :lol: :lol:

oj 22 na zegarze - lecę spać bo mi kluseczka w nocy żyć nie da :roll:

Zuzza a niunia nadal tak pięknie śpi w nocy ?

Już się troszkę zaprzyjaźniłyście i poznałyście z maleńką :wink: ?

Niestety, zdjęć nie będzie :-(

Sypialnia jest i owszem, ale Andrzej zrobił kilka zdjęć dopiero późnym wieczorem, po ciemku, i na dodatek lampa poustawiała się na słup, który mamy na środku pokoju z każdej strony i nic nie widać :-( Sama się tylko domyslam co tam jest, a kolorów żadnych nie widac....

Zdjęcia zrobię jutro w świetle dziennym.... Musicie wybaczyć ;-)

ZZuza ale cudna ta Twoja dziecwzynka :) dużo zdrówka dla Was :)

Niech zdrowo rośnie i nie sprawia kłopotów :)

Twój stolarz to mistrz :) Czekam na fotki sypialni napewno będzie śliczna :)

Współczuje sprawy okien :evil: w głowie się nie mieści że takie okna mogą mieć takei wady :evil: :evil: :evil: Trzymam kciuki żeby rekalamacja była przyjęta.