Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do NiecoDziennika Zuzzy :)))

Aga J.G

Recommended Posts

• Odpowiedzi 824
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo ładne meble, ale najbardzej .. podoba mi sie łóżko. :oops: Ja planuje mieć 200cm na 180cm (wtedy można kupić standardowy, tańszy materac), tak więc Twoje bardzo podoba mi się.. 8)

Szafa 400 na 275 robi wrażenie. Trudno by nie zajęła kawałka pokoju... :lol: :wink:

My wreszcie postanowiliśmy zaszaleć z łóżkiem. Mój mąż ma równo 200cm wzrostu, więc do tej pory zawsze nogi mu wystawały gdziekolwiek by nie spał. Teraz wreszcie sie zmieści. A łózko jest tak duże, ze mozna spać w poprzek bez problemu również ;-) Ja tak planowałam, żeby cała nasza rodzina się na nim zmiesciła bez problemu ;-)

Zuzza już wczoraj czekałam na zdjęcia i się doczekałam :p

Naprawdę CUDOWNIE !!!

Pokazałam dziewczynom w pracy i wszystkim oczy wyszły na wierzch. :o

Kuchnia w całości - POWALA !!!

Naprawdę - WSPANIAŁA !!!

Łóżko bardzo nam się podoba - my także należymy do długaśnych (szczególnie mąż :lol: ) i wiemy jak to jest spać z podkulonymi nogami :cry:

Proszę powiedz mi czy Twój cud stolarz robi też kuchnie nowoczesne???

WIdziałam pięc kuchni "mojego" stolarza - wszystkie niestety były w stylu tradycyjnym. Ale to jest zdolny człowiek - i zrobi co mu pokażesz. Byłam w szoku jak pokazał mi zdjęcie z gazety, które dała mu jedna pani i potem pojechałam zobaczyć tą kuchnię i była dokładnie identyczna. Szok! Każdy frez, każda ozdóbka.

Ale zazdroszczę chodzenia do pracy :-) Ja teraz tak bardzo się nudzę...

Zuzza to ja posiedzę z Twoją księżniczką a Ty popracuj za mnie :lol:

Choć muszę się przyznać, że cieszę się, że wróciłam do pracy - jakoś tak człowiek NORMALNIEJE :roll:

To ja ślicznie poproszę o namiar na pana stolarza - choć u nas mebelki to dopiero za rok - jak nie później :cry:

Drażnię koleżanki i pokazuję im Waszą kuchnię :lol: :wink: :lol:

A jak tu się nie nudzić... Karmię, noszę, przewijam, karmię, noszę, przewijam, karmię , noszę...

Przeprowadzkę to tak naprawdę my już zrobiliśmy w marcu. Teraz u teściowej naszych rzeczy jest tyle, że zapakuję je w 10 minut w małą torbę... Czyli przeprowadzka to taki symbol raczej - po prostu któregoś dnia nie wrócimy na noc do teściowej ;-)

Ale czy Ty wiesz ile czasu mi zajmie nauczenie się obsługi tej piekielnej kuchenki, aby dojść do zawrotnych umiejętności upichcenia jajecznicy??? Wieki całe! Wszystko będę w ogródku na ognisku....

Jajeczniczka na zuiowym ognisku pycha, już się nie mogę doczekać. A swoją drogą karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, niż .......... siedzieć w fotelu ze złamaną nogą i budować przez telefon, buu

oj ale miło się zrobiło - ja też lubię jajecznicę i jestem po sąsiedzku :D

Drewno na ognisko mam - wycięliśmy kilka jabłonek - mogę przynieść - po drodze zapakuję Tosinka z tym kulaskiem do samochodu, męża,młodą i przyjedziemy :wink: :lol: :wink:

Zuzza ja pomęczę Cię jeszcze z kuchnią :oops:

Czy pan magik może zrobić takie szafeczki wysuwane z ukrytymi stelarzami (koszami?) jak by to ładnie ująć :roll:

Jak wrócę do domku pokażę na zdjęiciu :oops:

Glowac, daj mi jeszcze kilka dni :-) Jak już wreszcie uda mi się zamieszkać to możemy codziennie imprezować :-) Młode się mogą integrować. A i starsze z Tosinkowymi. Tosinku, Twoje pociechy to chyba coś tak jak moja Dalia duże ;-)

Co do Magica Stolarza - to jak mówiłam on zrobi wszystko.

To jest kawałek kuchni moich przyjaciół, takiej tradycyjnej ale nowoczesnej zarazem, wszystkie bajery, magic cornery, kosze i inne cuda:

http://i179.photobucket.com/albums/w319/cornuss2/P1010211.jpg

Przyznaję, że u mnie z bajerów to jedynie: samozamykające szuflady, oświetlenia w szafkach, szuflady od razu poprzegródkowane no i wszystkie wnętrza szafek w fornirze. :-)

:o Ciekawe ile taka Zuzzowa kuchnia z ciekawostkami kosztowała?

Ja białą kuchnię z "wycięciami" w przodach i cokołami grawerowanymi mam aktualnie w bloku. Przyznam,że kuchnia zawsze wygląda świezo, ale brudek zawsze znajdzie wyżłobienia i ozdoby, a od wycierania tychże wytarły się brzegi. :oops: Z biała kuchnią nie żegnam się będzie dalej królować w piwnicy, w cześ :wink: ci za którą będę odpowiedzialna.

Wszystkiego najlepszego dla Moni !!!

To nie tylko u mnie taka duża róznica wieku ;-) Jak tam dwie dziewuchy się dogadują? Ciekawa jestem jak to będzie u mnie.... Na razie jest super :-)

Grazia - kuchnia jest półdarmo prawie ;-) A brudem to ja się nie przejmuję. U mnie kolor się nie wytrze to pewne ;-) Prędzej zarośnie ;-)

Witaj Zuzza ,

pierwsze co zrobię to pogratuluję Ci córeczki ! Słodka jest :D

Domek prezentuje się wspaniale ! :) Bardzo podoba mi się kuchnia . Też o podonbnej myślałam, ale mój małż wolał ciemniejsze fronty 8) . Ciekawa jestem, czy szafki mają kolor wanili, czy bieli ?

Zauważyłam, że mamy te same kafle z trawertynu w łazience :wink:

Niestety nie otworzyły mi się wszystkie fotki , więc nie wszystko udało mi się zobaczyć :-? :(

Tosinku, moja córka jest wyższa ode mnie, więc jak idzie z wózkiem to mozna się pozastanawiać czyje to dziecko... Na szczęście jeszcze się nie kłócą ;-)

Adriano, nasza kuchnia ma kolor kremowy, Stolarz przyjechał z wachlarzem kolorów - cała paleta NAL, a my wybraliśmy kilka do przetestowania. Potem on wysłał nam próbki na drewnie plus jeszcze jeden kolor, który mu wydał się najlepszy - oczywiście ten jego kolor wygladał najlepiej. To taki bardzo jasny krem.

Na początku też miała być ciemna kuchnia, ale mój mąż wolał jasną ;-) A Twojej łazience muszę się lepiej przyjrzeć ;-) U nas druga łazienka też będzie z tymi płytkami :-)