motyczka 29.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 córcia śliczniusia, kawał kobitki ....śpi jak aniołek... ...jeszcze raz gratuluję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Bardzo ładne meble, ale najbardzej .. podoba mi sie łóżko. Ja planuje mieć 200cm na 180cm (wtedy można kupić standardowy, tańszy materac), tak więc Twoje bardzo podoba mi się.. Szafa 400 na 275 robi wrażenie. Trudno by nie zajęła kawałka pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 30.07.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 My wreszcie postanowiliśmy zaszaleć z łóżkiem. Mój mąż ma równo 200cm wzrostu, więc do tej pory zawsze nogi mu wystawały gdziekolwiek by nie spał. Teraz wreszcie sie zmieści. A łózko jest tak duże, ze mozna spać w poprzek bez problemu również Ja tak planowałam, żeby cała nasza rodzina się na nim zmiesciła bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.07.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Zuzza już wczoraj czekałam na zdjęcia i się doczekałam Naprawdę CUDOWNIE !!! Pokazałam dziewczynom w pracy i wszystkim oczy wyszły na wierzch. Kuchnia w całości - POWALA !!! Naprawdę - WSPANIAŁA !!! Łóżko bardzo nam się podoba - my także należymy do długaśnych (szczególnie mąż ) i wiemy jak to jest spać z podkulonymi nogami Proszę powiedz mi czy Twój cud stolarz robi też kuchnie nowoczesne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 30.07.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 WIdziałam pięc kuchni "mojego" stolarza - wszystkie niestety były w stylu tradycyjnym. Ale to jest zdolny człowiek - i zrobi co mu pokażesz. Byłam w szoku jak pokazał mi zdjęcie z gazety, które dała mu jedna pani i potem pojechałam zobaczyć tą kuchnię i była dokładnie identyczna. Szok! Każdy frez, każda ozdóbka. Ale zazdroszczę chodzenia do pracy Ja teraz tak bardzo się nudzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.07.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Zuzza to ja posiedzę z Twoją księżniczką a Ty popracuj za mnie Choć muszę się przyznać, że cieszę się, że wróciłam do pracy - jakoś tak człowiek NORMALNIEJE To ja ślicznie poproszę o namiar na pana stolarza - choć u nas mebelki to dopiero za rok - jak nie później Drażnię koleżanki i pokazuję im Waszą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.07.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Zuziu, nudzisz...... przed przeprowadzką??????????????? A kiedy nam jajecznicę zrobisz w swojej kuchni???????????????? Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 31.07.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 A jak tu się nie nudzić... Karmię, noszę, przewijam, karmię, noszę, przewijam, karmię , noszę... Przeprowadzkę to tak naprawdę my już zrobiliśmy w marcu. Teraz u teściowej naszych rzeczy jest tyle, że zapakuję je w 10 minut w małą torbę... Czyli przeprowadzka to taki symbol raczej - po prostu któregoś dnia nie wrócimy na noc do teściowej Ale czy Ty wiesz ile czasu mi zajmie nauczenie się obsługi tej piekielnej kuchenki, aby dojść do zawrotnych umiejętności upichcenia jajecznicy??? Wieki całe! Wszystko będę w ogródku na ognisku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Jajeczniczka na zuiowym ognisku pycha, już się nie mogę doczekać. A swoją drogą karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, karmić, przewijać, zabawiać, niż .......... siedzieć w fotelu ze złamaną nogą i budować przez telefon, buu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 31.07.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 oj ale miło się zrobiło - ja też lubię jajecznicę i jestem po sąsiedzku Drewno na ognisko mam - wycięliśmy kilka jabłonek - mogę przynieść - po drodze zapakuję Tosinka z tym kulaskiem do samochodu, męża,młodą i przyjedziemy Zuzza ja pomęczę Cię jeszcze z kuchnią Czy pan magik może zrobić takie szafeczki wysuwane z ukrytymi stelarzami (koszami?) jak by to ładnie ująć Jak wrócę do domku pokażę na zdjęiciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 31.07.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Tosinku -masz rację. Ty to bidula jesteś. Wolę przewijać i przewijać... Zdrowiej jak najszybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 31.07.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Glowac, daj mi jeszcze kilka dni Jak już wreszcie uda mi się zamieszkać to możemy codziennie imprezować Młode się mogą integrować. A i starsze z Tosinkowymi. Tosinku, Twoje pociechy to chyba coś tak jak moja Dalia duże Co do Magica Stolarza - to jak mówiłam on zrobi wszystko. To jest kawałek kuchni moich przyjaciół, takiej tradycyjnej ale nowoczesnej zarazem, wszystkie bajery, magic cornery, kosze i inne cuda: http://i179.photobucket.com/albums/w319/cornuss2/P1010211.jpg Przyznaję, że u mnie z bajerów to jedynie: samozamykające szuflady, oświetlenia w szafkach, szuflady od razu poprzegródkowane no i wszystkie wnętrza szafek w fornirze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 31.07.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ciekawe ile taka Zuzzowa kuchnia z ciekawostkami kosztowała? Ja białą kuchnię z "wycięciami" w przodach i cokołami grawerowanymi mam aktualnie w bloku. Przyznam,że kuchnia zawsze wygląda świezo, ale brudek zawsze znajdzie wyżłobienia i ozdoby, a od wycierania tychże wytarły się brzegi. Z biała kuchnią nie żegnam się będzie dalej królować w piwnicy, w cześ ci za którą będę odpowiedzialna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.07.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Moje są: Monia dzisiaj skończyła 15 i Tola skończyła w czerwcu 5. I imprezować UWIELBIAMY nawet na wóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 31.07.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Wszystkiego najlepszego dla Moni !!! To nie tylko u mnie taka duża róznica wieku Jak tam dwie dziewuchy się dogadują? Ciekawa jestem jak to będzie u mnie.... Na razie jest super Grazia - kuchnia jest półdarmo prawie A brudem to ja się nie przejmuję. U mnie kolor się nie wytrze to pewne Prędzej zarośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.07.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Dogadywać się, to się dogadują, czasem się kłócą ale więcej przytulają. a jak ja jestem przeciw jednej to mam przechlapane, sztamę trzymają. Tylko Monia narzeka, że czasem Tola robi za jej córcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.07.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witaj Zuzza , pierwsze co zrobię to pogratuluję Ci córeczki ! Słodka jest Domek prezentuje się wspaniale ! Bardzo podoba mi się kuchnia . Też o podonbnej myślałam, ale mój małż wolał ciemniejsze fronty . Ciekawa jestem, czy szafki mają kolor wanili, czy bieli ? Zauważyłam, że mamy te same kafle z trawertynu w łazience Niestety nie otworzyły mi się wszystkie fotki , więc nie wszystko udało mi się zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 01.08.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Tosinku, moja córka jest wyższa ode mnie, więc jak idzie z wózkiem to mozna się pozastanawiać czyje to dziecko... Na szczęście jeszcze się nie kłócą Adriano, nasza kuchnia ma kolor kremowy, Stolarz przyjechał z wachlarzem kolorów - cała paleta NAL, a my wybraliśmy kilka do przetestowania. Potem on wysłał nam próbki na drewnie plus jeszcze jeden kolor, który mu wydał się najlepszy - oczywiście ten jego kolor wygladał najlepiej. To taki bardzo jasny krem. Na początku też miała być ciemna kuchnia, ale mój mąż wolał jasną A Twojej łazience muszę się lepiej przyjrzeć U nas druga łazienka też będzie z tymi płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.08.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 A ile lat ma twoje Starszeństwo, bo ja myślałam, że 10???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 01.08.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Moja dziewucha ma 12,5 roku. Ale z niej już kawał kobity Od września juz do gimnazjum - ale się tego boję .... A wrzesień już za miesiąc, a szkoła przy nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts