trusia 30.08.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Zuzza, gratuluje!! Fajnie, ze sie wprowadziliscie - troche wam zazdroszcze, ale mam nadzieje, ze i my do konca roku damy rade. A kuchnie i lazienke masz p r z e p i e k n a!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Zuzza bomba!! Do odwaznych świat nalezy!! Moje gratulacje i słowa podziwu!! Przeprowadzić się jak sporo rzeczy niezrobionych to jest bardzo odwazne!!! Najwazniejsze, że jest Ci lepiej niż było do tej pory.. Sądzę, że Twój mąż już tak się wyrobił przy tym domu, że skręcenie mebli zajmie mu mało czasu. Przy maluchu jest sporo pracy - wiem coś o tym, tak więc rozumiem Twoje zmęczenie i jeszcze raz podziwiam odwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 15.09.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Czy ktoś wie co się dzieje z Zuzzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 15.09.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Zuza, gdzie jest Zuza................ pewnie siedzi sobie ze swoimi w swojej pięknej kuchni, pije pyszną herbatkę i zapomina o bożym świecie i o nas......... cóż ja też tak będę miała nie długo, i co się dziwić. Zuza wróć do nas!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 15.09.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 W domu nie znaczy, że nie na Forum Tosinek, z nogą już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.09.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Zuzza, Zuzza............ Wiem: dużo pracy w domu, sporo zajęć z dzidziuśkiem itd. ale zobacz ile osób za Tobą tęskni Odezwij się do nas, napisz i pokaż bo ile można czekać Tak samo zachwycona wnętrzami jak poprzednicy Z gorącymi pozdrowieniami Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 16.09.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Rozszerzam myśli Amtli Zachwyceni również osobowością Zuzzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.09.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 W domu nie znaczy, że nie na Forum Tosinek, z nogą już dobrze Nóżkę mam nadal w gipsie!!!! I może zdejmą 24 gipsik ale znając prawo serii to pewnie w nowy zapakują, a Zuza to niechaj się odezwę bo inaczej to ja przyjadę do Ciebie,elewację w końcu wiem, jak wygląda elewacja i do Cię trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 20.09.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 W domu nie znaczy, że nie na Forum Tosinek, z nogą już dobrze Nóżkę mam nadal w gipsie!!!! I może zdejmą 24 gipsik ale znając prawo serii to pewnie w nowy zapakują, a Zuza to niechaj się odezwę bo inaczej to ja przyjadę do Ciebie,elewację w końcu wiem, jak wygląda elewacja i do Cię trafię A trafic łatwo, zwłaszcza, gdy sie dobrze zna okolicę ) Ja juz widziałam domek Zuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta1984 27.09.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jestem po raz pierwszy na tych stronach, ale Zuza masz piękny dom, zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz wyszykowany. Naprawdę, gratuluję pomysłowości. Bardzo podoba mi się gzyms nad oknami, możesz napisać jak to robili tynkarze, albo czy możesz ich polecić. Proszę o kontakt na priv.Oczywiście gratuluje pociechy, no i przeprowadzki.PozdrawiamMarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 11.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dziękuję Wam za troskę i pamięć U mnie wszystko OK Obiecuję nibawem nadrobić zaległości.... Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 11.10.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Witam!!Mam pytanko jedno, jakiej firmy jest ten gres http://i179.photobucket.com/albums/w319/cornuss2/P1010012maly.jpgCzy on jest szkliwiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 11.10.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Gratuluję osiągnięć i powrotu na forum Cieszę się i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anitka_radomianka 11.10.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 HEJKA, Zuzza podaj wszystkim gdzie zamówiłaś tak wspaniałą kuchnię prosze i napisz z jakiej firmy są płytki na ścianie w kuchni. Dzięki za odpowiedź. A jak twoja dziecina. Moja ma już 1,5 roku więc rozumiem ile na początku jest zajęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.10.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Zuzza chyba ściągnęłam Cię myślami Bardzo się cieszę, że Twój dziennik nadal tętni życiem. Jak się mieszka na swoim, jak niunia - rośnie pewnie jak na drożdzach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 12.10.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Zuza grunt,ze żyjesz a teraz cichutko poczekamy aż pokażesz zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.10.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Zuzza Bardzo się cieszę, że się nareszcie odezwałaś. Najważniejsze, że dzidziulek rośnie a Ty się dobrze czujesz. Życzę wszystkiego najlepszego. Czy mogę zadać kilka pytań kuchennych?A mianowicie: Czy meble wykonywał stolarz wg podanego przez Ciebie wzoru, czy miał taki wzór w swojej ofercie? Jak sprawuje się taki zlew? W jakiej odległości od mebli i ściany znajduje się wyspa i jakie ma wymiary?Czy można przy niej zjeść posiłek? Tzn. czy masz tam miejsce na schowanie nóg? Czy jesteś zadowolona z blatów? Jak funkcjonuje takie umieszczenie kuchenki? Myślę o obudowie z boków. PozdrawiamFanka Twojej kuchniAmtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 15.10.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 WItam Witam Mam chwileczkę, więc spróbuję odpowiedzieć trochę MArta1984 - gzymsy nad okanmi sągotowe - to sztukateria firmy NMC Sylwia13 - gres to Harvest Sunset w googlach można odnaleźć - Czy jest szkliwiony? hmmmmm Jest zupełnie matowy. Klasa ścieralności bodajże 5. Nie do zdarcia. Anitka - płytki w kuchni sa włoskiej firmy Petra. Sprowadzoane prze Yetti. Amtla - kuchnia była moim pomysłem - rozkład namalowałam, zdjęcia podobnych wynalazłam - stolarz to zebrał do kupy. A że ma pomyślunek to wyszło całkiem nieźle. Wzorowałam się na kuchniach z Fabryki Wnętrz. Ze zlewu jestem bardzo zadowolona. Jest super wygodny. Zwłaszcza, że do tej pory miałam nieduży jednokomorowy. Teraz czuję rozmach Wyspa jest po około metr od ściany i od szafek. Blat jest lekko wygięty i wystający, więc siedzi się bardzo wygodnie. Mamy już nawet jeden stołek barowy. Nadal na próbę, bo idealnych nie mogę znaleźć. Wszyscy się dziwią naszym blatom, ale ja na razie nie zauwazyłam żadnych minusów. Oczywiście uważamy... Kuchenka działa super - ale jest szersza niż zwykłe -80cm - plus po 10 po bokach - wnęka ma 100cm i jest bardzo wygodna nawet dla dwóch osób. Uff Lecę wkleić dwa zdjątka do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 15.10.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 OTo nasze ogrodzenie, kostka, rośliny do posadzenia, stół i krzesła No i wózek, Jędroch Bartatina tak mi się wydaje Mamy taki sam Ogrodzenie bardzo ładne, pochwalisz się kto robił przęsła i po ile? A jadalnia wygląda mi jakby z mebli kolonialnych... też takie chcemy. Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 15.10.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Helloł Brzuzens Masz dobre oko - to Bartatina Najlepszy wózek na wertepy Co do jadalani to owszem stół z mebli kolonialnych lecz krzesła z LudwikStyl. Udało nam się dobrac identyczny kolor. Ogrodzenie z firmy Centrumogrodzen.pl pod Mińskiem. Przęsła chyba 130zł mb... Ale coś mi tu pamięć szwankuje... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts