kze 09.12.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Bardzo dystyngowany salon. Rzeczywiście widać, ze lubisz tradycyjne wykończenie wnętrz.. A telewizor, gdzie planujsze umieścić? Nad sprzętem grajacym? A dziecko nie demoluje tego sprzętu (tak nisko jest umieszczony )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 09.12.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Zuzza, nabierasz widzę rozpędu. Tak trzymać. Tylko pozazdrościć My zapewne zostaniemy na święta w bloku. Zawiódł nas maksymalnie stolarz od drzwi wewnętrznych Miały być we wrześniu, potem było jeszcze kilka terminów. teraz już nic nie wiemy. A od drzwi zależy parę rzeczy min. listwy podłogowe. Stolarze, kochamy Was. Zuzka, lampy OK. Ciekawe czy drogie. Ja w piątek zrobiłam przegląd sklepów oświetleniowych i nic. Brak kompletów, a w jednej sypialni mam oprócz górnej, 5 kinkietów tak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Zuzza piekne u Was jest. Zdradze, ze krzesla beda u naspodobne do Twoich. Nawet sie ucieszylam jak zobaczylam, ze podobne masz. Mowie, jak Zuzza ma takie, to znaczy, ze nie jest zemna tak zle. Lampy przepiekne! Sama sie przygladalam podobnym ale za drogie byly dla mnie. Zuzza jak planujesz z firankami? Bedziesz miala, czy zal Ci zaslanac takich pieknych okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 10.12.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Już odpowiadam Kze, telewizora u nas nigdy nie było, nie ma i nie będzie. Ale jak się dobrze przypatrzysz zdjęciom to zauważysz że mamy projektor pod sufitem. Czyli filmy oglądamy jak w kinie - wyświetlają się na prawie całej ścianie z szafką rtv. Co do szafki, to przyznam, że jeszcze nie myślę o zniszczeniach... Młoda się jeszcze nie przemieszcza... A starsza to tak od 10 lat nie demoluje o musze uciekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 10.12.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Już jestem z powrotem... KZe, kontynuując, sprzęt grający też będzie schowany na półce w szafce, tylko nie zdążyliśmy jeszcze zrobić dziur na kable. Jakoś boli od razu niszczyć nowy mebel Grazia, Jaki rozpęd... Przecież my już prawie 4 miesiące mieszkamy... Wstyd... Ale przecież to też wszystko przez stolarzy drzwiowych. Ja się z nimi umawiałam na pomiary w czerwcu, a przyjechali pod koniec sierpnia.. Przez to musiliśmy się wprowadzić ,bez drzwi, schodów, listew, pomalowanych pokoi... Stolarzy dobić Tylko, ze my wybralismy przeprowadzkę na budowe... Lampy były raczej drogie Chociaż to oczywiście pojęcie względne.. U mnie na szczęscie było tylko 7 kinkietów w całym domu Plus 7 oświetleń obrazów Zelijko, miód na moją duszę skołataną Krzesła miały być jak najprostsze. Ale takie najtrudniej znaleźć oczywiście.... Co do firanek to w salonie ich nie będzie. Planuję tylko ozdobne zasłony upięte po bokach, pewnie nigdy ich nie bedziemy zasłaniać. Na szczęście od strony ogrodowej długo nie będziemy mieć żadnych sąsiadów. Gorzej z frontem.. Ale tu się jeszcze waham... A ja Ci tak napiszę: dopóki Zelijka tu zagląda to warto pisać Pozdrowienia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.12.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Oj, zagladam, zagladam czesciej niz sie tu wpisuje. Bardzo mi sie u Ciebie podoba i zawsze chetnie ogladam wszystkie nowosci. Na przyklad taka lapma jaka masz w lazience, widzialam w sklepie podobne. Wtedy myslalam, ze w wiatrolapie moze cos takiego by pasowalo, nie wpadlam na to, ze w lazience, a jak widzialam u Ciebie to zaraz mi sie spodobalo i dziwilam sie, czemuja na to nie wpadlam. Wiec jak u mnie taka zobaczysz w lazience, bedzie wiadomo skad pomysl sciagnelam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.12.2007 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Bardzo ładnie i jak apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.12.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Już odpowiadam Kze, telewizora u nas nigdy nie było, nie ma i nie będzie. Ale jak się dobrze przypatrzysz zdjęciom to zauważysz że mamy projektor pod sufitem. Czyli filmy oglądamy jak w kinie - wyświetlają się na prawie całej ścianie z szafką rtv. Co do szafki, to przyznam, że jeszcze nie myślę o zniszczeniach... Młoda się jeszcze nie przemieszcza... A starsza to tak od 10 lat nie demoluje o musze uciekać... A to jak oglądasz program telewizyjny? np. dziennik też oglądasz jak w kinie? Przyznam szczerze, że nie zauwazyłem projektora... W sumie tez nie widziałęm jak to jest w domku z projektorem... Jakie korzyści? Co trzeba zorbić by takie cudo mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 14.12.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Programu telewizyjnego wcale nie oglądamy Ale można by oczywiście podłączyć sygnał tv - z dowolnego żródła: kablówki, anteny sat, komputera z kartą telewizyjną. Jakie korzyści.... Hmmmm. Brak tego paskudnego pudła Komfort oglądania nieporównywalny z jakimkolwiek telewizorem. U nas obraz ma rozmiar 2x3 metry i wrażenie jest powalające. Dużo lepiej niż w kinie. Oczywiście są też minusy, bo na pewno jakość obrazu jest dużo gorsza niż w nowoczesnych telewizorach. To nie jest taka żyleta jak w plazmach. Ale nam to absolutnie nie przeszkadza. Trudno też jest oglądać w środku dnia. Ale to też nam się nie zdarza. My oglądamy wieczorem film raz na kilka dni... Co trzeba zrobić, żeby coś takiego mieć? Ano kupić w sklepie Kosztuje mniej niż średniej klasy tv... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.12.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 A co polecasz (firma, parametry) do tego by kupic i zainstalować takie cudo u siebie? 2m na 3m to rzeczywiście niezłe rozmiary ekranu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 16.12.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Zuzza - nie ma właściciela sklepu i nie moge bez jego zgody zrobić zdjęć bo to autorskie lapmy - ale tak sobie szukam i szukam i na razie takie coś znalazłamhttp://www.add.org.pl/oferta.htmlw ofercie oświetlenie stylowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta1984 17.12.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witam, Zuzanno masz bardzo ładny dom, wszystko zrobione z gustem. Naprawdę gratuluję pomysłowości. Podoba mi się również Twoje ogrodzenie. Możesz napisać gdzie kupiłaś, albo z jakiej firmy. Byłabym bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 18.12.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Kze, firma jak dla mnie to tylko Epson - specjalizuje się w takich urządzeniach. Ja wybrałam model EMP-X5 - najtańszy z projektorów o wysokiej rozdzielczości. Baaardzo jesteśmy zadowoleni. Gafinko - strzał w dziesiątkę ta firma do której link podałaś sprzedaje właśnie tylko lampy KUTEK - cała ich oferta to katalog firmy KUTEK Co utwierdza mnie w przekonaniu, że ciężko znaleźć alternatywę Marta, moje ogrodzenie było zamawiane w firmie Centrum ogrodzeń pod Mińskiem. Można ich wyszukać w internecie. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta1984 18.12.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witaj, naprawdę, mam to pod samym nosem. Na razie oglądam tylko ogrodzenia wirtualnie;-) Przepraszam, że zapytam z której strony Warszawy jesteś? Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.12.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1471_kartka-sw.25_2.jpgWiary co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie, miłości w każdej ilości - od Bożej Dzieciny życzy Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 21.12.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Marta, "gorsza" strona Wawer Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.12.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.foodlink.pl/pics/przepisy_kulinarne_boze_narodzenie.jpg Nie umiem składać pięknych życzeń, więc tylko Ci napiszę, żeby Ci się spełniły marzenia i te związane z własnym domem i te najbardziej skryte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 21.12.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Zuzza Życzymy Tobie, Twojej całej rodzinie Wszystkiego Najlepszego na te Święta, zdrowia szczęścia i pomyślności na Nowy Rok!!! http://images27.fotosik.pl/128/8d4083cebcf258b4.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts