kze 21.12.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 To ja nieśmiało też złożę życzenia..http://www.zaproszenia-slubne.com/printmedia/swiateczne2008/4M/1801/1801.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.12.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://images30.fotosik.pl/129/173a9c0a605a8bd5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 No chyba w domku znajdzie się miejsce na choinkę, nie? Ale z drugiej strony szkoda będzie zniszczyć nową podłogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.12.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 ZuzaGwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych, karnawalu szalonego, roku bardzo udanego życzyMonika z rodzinką http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 W ten wigilijny dzień zaśnieżony,kiedy w kościele uderzą dzwony,przyjmijcie gorące życzenia radości,a w Nowym Roku szczęścia,zdrowia i pomyślności. Życzy Aga z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.12.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Życzymy Wam dużo zdrowia, ciepła rodzinnego i miłości.Oby przyszły rok był dla Was równie dobry jak poprzedni, obfitował w równie wspaniałe wydarzenia jak miniony.Ściskamy cieplutko.AMM Głowaccy (Glowace) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.01.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ja tylko chciałam powiedzieć, że zdjecia Zuzy KŁAMIĄ, dom jest dużo piękniejszy, wiem bo widziałam na własne oczy. A dzieciiaki jaki fejne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.01.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Zuzza Bardzo dziekujemy za zaproszenie, miło było Was poznac i zobaczyc superzasty dom Teraz mysle nad wysokoscia parteru, 2,8m to stanowczo za nisko... POzdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.01.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Dołączamy się do podziękowań za przemiłe przyjęcie nas w Waszym domu. Wybudowaliście wspaniały dom pełen rodzinnego ciepła Mam nadzieję, że to było nasze pierwsze ale nie ostatnie spotkanie - trzymajcie kciuki abyśmy niedługo mogli wspólnie w tym samym przemiłym gronie zasiąść przed kominkiem w naszym domu Serdecznie pozdrawiamy GLOWACE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 07.01.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dziękuję Wam Waszystkim Mi również było BARDZO miło Was poznać To jednak coś zupełnie innego niż wyobrażać sobie osoby piszące na forum Andrzej przeprasza, że okazał się tak mało towarzyski... Ale cóż..To był Małej naprawdę kiepski dzień. I nie zawstydzajcie mnie tymi zachwytami nad naszym domem Mi jest nadal wstyd ludzi zapraszać, jak widzę te płytki w hallu i beton na schodach... Pozdrawiam bardzo serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.01.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Zuza ty nie przepraszaj, tylko zapraszaj na szarlotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 18.01.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 przeczytałam dziennik budowy, ale komentarzy nie i może juz o tym było mam pytanie odnośnie użytkowania 2 zlewów, jak się je użytkuje? czy drugi raz zrobiłabyś tak samo? czy faktycznie wykorzystujesz oba? jaką powierzchnię ma kuchnia? ja chcę zrobić 2 zlewy. Czy nie brakuje Ci miejsca przy kuchence? domek śliczny! gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 29.01.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Zuza, masz piękny dom, taki stylowy, dopracowany! Bardzo mi sie podoba. Mozesz mi przypomnieć, jak się nazywaja płytki z dolnej lazienki? Są b. ładne.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 05.02.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Zuzza, Mam ogromną prośbę. Jestem na etapie wyboru dachówki w marcu wchodzi dekarz a ja nie mogę wyrwać się z domu do składu bo mam w domu miesięczne dziecko. Dachówka będzie z ruppceramiki, miała być ceglasta ale teraz po obejrzeniu różnych zdjęć zaczynam skłaniać się ku miedzi. U Ciebie jest chyba ten kolor i ta firma. Jeśli się nie mylę powiedz mi proszę czy ten kolor w rzeczywistości jest taką ciemniejszą wersją koloru ceglastego, czy wiecej w nim brązu czy raczej czerwieni. I jeszcze jedno pytano. Z tego zo widzę u Ciebie obróbki blacharskie są w kolorze dachówki, tylko rynna jest brązowa? U mnie dekarz sugeruje oprócz brązowej rynny zewnęrzne obróbki w kolorze brązu ale nie jestem do tego przekonana. Elewacja w moim domku też będzie jasna (kremowa), tylko okna trochę jaśniejsze niż u Ciebie. W kolorze ciepłego brązu. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 07.02.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 U mnie dekarz sugeruje oprócz brązowej rynny zewnęrzne obróbki w kolorze brązu ale nie jestem do tego przekonana. Elewacja w moim domku też będzie jasna (kremowa), tylko okna trochę jaśniejsze niż u Ciebie. W kolorze ciepłego brązu. Proszę o pomoc Aneta, Zuzzą co prawda nie jestem, ale napewno się nie pogniewa jeśli spróbuję Ci pomóc. Moim zdaniem miedziana jest sporo ciemniejsza od ceglastej, gdy wybieraliśmy dachówkę wziąłem kilka sztuk ze składu i "przymierzałem" Miedziana jest odcieniem brązu, jasnym, ciepłym, ale więcej w niej brązu niż cegły. A ceglasta jest praktycznie pomarańczowa... A co do obróbek, możesz zobaczyć foto mojego domku (np. tutaj: http://forum.muratordom.pl/post2066383.htm?highlight=#2066383) my mamy dachówkę ceglastą a obróbki i rynny ciemny brąz - wg nas pasuje Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anwas 07.02.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Zapytam tylko czy to też dachówka z ruppceramiki ? Nad rynną jest blacha w kolorze miedzi nie brązu, na zdjęciach trudno dostrzec. Jeden z naszych dekarzy wykonuje tak dachy że nad rynną też widać pas blachy i mówi że tam też lepiej dać w kolorze brązu.Bardzo ładne są te okna, chyba te same tylko inny kolor ma zauzza. Jak się sprawują i napiszcie czy są drogie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 07.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Zapytam tylko czy to też dachówka z ruppceramiki ? Nad rynną jest blacha w kolorze miedzi nie brązu, na zdjęciach trudno dostrzec. Jeden z naszych dekarzy wykonuje tak dachy że nad rynną też widać pas blachy i mówi że tam też lepiej dać w kolorze brązu. Bardzo ładne są te okna, chyba te same tylko inny kolor ma zauzza. Jak się sprawują i napiszcie czy są drogie ? Tak, dachówka jest z RuppCeramika. Pas nadrynnowy jest w kolorze ceglastym, podobnie obróbki dookoła kominów i w koszach. Pas podrynnowy i wiatrownice są ciemnobrązowe - kolor dobraliśmy do rynien Galeco. Moim zdaniem tak wygląda lepiej, dekarz pokazał mi 2 opcje - z pasem nadrynnowym brązowym i ceglastym. A co do okien... kolor mamy podobno taki sam czyli afromozja, paleta Gori. My mamy od innego producenta (Zuzza z firmy Goran a my KRC), ale to ona miała jako pierwsza okna, a ja się w nich zakochałem i zamówiłem podobne. Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.02.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 http://www.fajerwerki.slask.pl/picts/fajerwerki1.jpg Zuza!!! Ty już 4 lata jesteś na forum GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS. Wytrzymasz z nami jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.02.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Gratuluję fajngo domku! Ech, chciałabym już być na takim etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts