Aga J.G 31.01.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam na polu bitwy czekam na ciąg dalszy A czy ksiązeczka będzie maila obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 31.01.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Hej ! Dzięki za założenie tematu ! Pisząc ten pierwszy post zastanawiałam się czy mam gdzieś zdjęcie z Czachówka.... Niestety w zeszłym roku ukradziono mi komputer z wszystkimi zdjęciami... Zachowały się tylko niedobitki. Ale będzie na pewno kolorowo, bo ja jestem zdjęciomaniakiem Pozdrowienia !! Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajupa 31.01.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 I ja czekam na ciąg dalszy. Mieszkam niedaleko Czachówka - fajne miejsce, więc nie dziwię się tej miłości od pierwszego wejrzenia. Pozdrawiam ajupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 31.01.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Dzieńdoberek. A ta rzeka za tym wałem to "poważna" woda czy strumyczek. No i dlaczego jest wał, czy były jakieś problemy z wylewaniem? A tak poza tym witaj gronie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 31.01.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Dzięki za maile !!! Już odpowiadam : Ta rzeka, to właściwie, nie rzeka tylko rzeczka, a tak naprawdę to kanał Co prawda toto gdzieś płynie i to całkiem wartko. A wał to taki mały walik może metrowej wysokości, ale ponieważ zarośnięty gesto więc robi wrażenie. Może mieszkańcy go kiedyś usypali? Po tej stronie domów tam jest dużo w okolicy. A co do stanów wody, to na wiosnę było jej duużo więcej. Ta rzeczka płynie dalej przez Zalesie Górne, tworzy stawy pod Piasecznem, w Piasecznie wpada do rzeki Jeziorki, a potem dalej do Wisły pod Konstancinem Tak to wygląda HEj ! Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.01.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 No to czekam na zdjęcia rzeczki, wału, Czachówka i co tam jeszcze od wtedy przybyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.01.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witaj Zuzza Cieszę się, że jest następna osoba do grupy Piaseczno i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.01.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam i również czekam na ciąg dalsz opowieści.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.01.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witaj Zuzza Ciekawa jestem jak dalej się historia potoczyła i dołączam się do próśb o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 01.02.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Hej ! Tak się wczoraj przejęłam tym brakiem zdjęć, że przekopałam archiwa i udało mi się znaleźć jedno zdjęcie rzeczki Założyłam sobie album zdjęciowy na onecie, ale mam jeden problem.. Jak umiescić zdjęcie, żeby było widać w poście zdjęcie a nie link?? (Ale wstyd pytać......) Jak ktoś mi pomoże, to zaraz wklejam Pozdrowienia ! Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.02.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Otwierasz sobie okienko na onecie z tym zdjęciem, które chcesz umieścić. Potem prawy przycisk myszy na obrazku i wybierasz coś zbliżone nazwą do "Copy Image Location" (ja używam Firefoxa nie Internet Explorera). Dalej idziesz do pisanej wiadomości i wpisujesz tutaj_wklejasz_adres_obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 01.02.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Whisper, Dziękuję !! Jesteś wielki ! Już wklejam Pozdrawiam, Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2005 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Ja tam nic nie wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.02.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Ja tam nic nie wiedzę I nie zobaczysz... póki Zuzza nie wklei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2005 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Tam jest jakis adres tylko zdjęcia nie widać chyba że ja mam cos z oczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 01.02.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Hej... Chyba jestem lekkim imbecylem Udało mi się wkleić jedynie link, ale to i tak lepiej niz nic Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.02.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Zuzza - To jest tak że aby pojawiło się zdjęcie na stronie to pomiędzy i wpisać link do samego zdjęcia (w tym przypadku http://foto.onet.pl/upload/23/53/_415286_n.jpg ). Natomiast jeśli chcesz podać nie samo zdjęcie tylko link do strony to używasz http:// i a między nie wpisujesz link. Ty połączyłaś te dwie rzeczy: użyłaś i ale w środku wpisałaś link do strony zawierającej zdjęcie a nie link do samego zdjęcia. Mam nadzieję że jasno się wyraziłem Jak znaleźć link do samego zdjęcia? 1) W przypadku Twojego zdjęcia podałem go powyżej 2) W ogólnym przypadku, samemu trzeba wejść na stronę ze zdjęciem, najechać myszką na zdjęcie i teraz postępować różnie z zależności od przeglądarki. Jeśli jest to Internet Explorer to naciskasz PRAWY klawisz myszki. Pojawia się menu a na dole jego pole 'Właściwości". Wybieramy je. Pojawia się dokładna informacja o zdjęciu np. jego nazwa, rozmiar itd. Dla Ciebie interesujące jest pole 'Adres (URL)'. To, co jest dalej napisane to jest adres samego zdjęcia. Zaznaczasz go (przytrzymując lewy klawisz myszki) i naciskasz Ctrl-C. I już masz skopiowany adres samego zdjęcia. Gdybyś używała innej przeglądarki - napisz - to podam Ci do niej instrukcję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 01.02.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Udało się wreszcie ! Jakie szczęście że są na świecie tacy dobrzy, cierpliwi i bezinteresowni ludzie Od razu się milej zrobiło i słońce jakoś świeci Obawiam się tylko ze tego szczegółu nie widać za dobrze, bo za bardzo zmniejszyłam zdjęcie Dziekuję jeszcze raz i Pozdrawiam ! Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.02.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Wiesz co Zuzza ja tam żadnego niepasującego szczegółu nie widzę. Po prawej stronie kanału zaraz za drzewkiem tym co prawie w rzece rośnie coś jest czego nie mogę rozpoznać i po lewej stronie w dali zdjęcia też coś nie do rozpoznania. To moze być jakies uciete drzewo a może.................sama nie wiem. Pewnie będziesz musiała sama powiedzieć o co chodzi, chyba że kroś naprawdę ma sokoli wzrok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.02.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Ja zauważyłem tylko jakąś postać w środku zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts