Aga J.G 15.04.2006 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/niebieski_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 21.04.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Maja, Wreszcie znalazłam ten paier z gazowni: Mam tam działki: 256, mój pasek 261,263,264,265,266 Twój pasek 273 nastepny pasek - działka sprzedana w zeszłym roku 310 i 312 nie mam pojęcia gdzie... Chyba to te domy na końcu. hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja Wójcicka 24.04.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Dzięki za informację. Dzisiaj tam jadę i dowiem się czegoś więcej, bo do nas nikt sie nie odezwał jeszcze z gazowni. Gratuluję wbitej pierwszej łopaty. Teraz mury będą już rosły. Pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Zuzza, na takim osiedlu, gdzie same nowe domki to się pewnie będzie mieszkało super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 19.05.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ja też tak myślę ! Sąsiadów mam świetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.05.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Bardzo ładna działka no i dom też piękny "ronie" . Gratulacje!!! Życzę powodzenia, Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 24.05.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Dziękuję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 31.05.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witaj Zuzza Widzę, ze u Ciebie praca też idzie pełną parą i w salonie już las wyrósł. Nadal nie mam czasu wybrać się na żaden spacer po okolicy Ciekawe, kiedy to się zmieni. A przecież ja prawie nie znam Wawra i warto by było obejrzeć, to co dookoła. Pozdrawiam i życzę postępów na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 31.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Gośka, U mnie i tak nie tak szybko jak u Ciebie Ja mam o tyle lepiej, że gdy jadę na działkę to przejeżdżam niedaleko Twojego domu i widzę postępy Ale czasu jakoś mało.. Mi też nie udało się jeszcze wybrać na piechotę popatrzeć na Twój domek - a przecież to jest maksymalnie 500metrów.... Może w wakacje będzie trochę luzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzma 03.06.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 hej oglądam wasze zdjęcia z budowy i jestem przerażona - gdzie są nadproża nad otworami okiennymi i drzwiowymi ????? dziwię się że nikt do tej pory nie zwrócił uwagi na ten faktnadproża to jednak bardzo ważna sprawa, co to za fachowcy budują wasz dom? gdzie wasz kierownik budowy?? z tego co widziałam macie już strop - czyli kierownik musiał odbierać zbrojenie wieńca i stropu - wierzyć się nie chce że tego nie zauważył, to rzuca się od razu w oczy czuję że czeka was rozkuwanie ścian i osadzanie nadproży - ale lepiej to zrobić teraz niż później po wykonaniu elewacji pozdrawiam asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 05.06.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dyzma - Wiem, że moich nadproży wcale nie widać Ale to są nadproża z betonu komórkowego w kształcie litery U, beton i zbrojenie są w środku tego pustaka. Wybraliśmy takie na sciany zewnętrzne - bo są cieplejsze. Nadproża wewnątrz domu mamy już tradycyjne betonowe. Dzięki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyzma 05.06.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 ufffff, całe szczęcie, bo byłam przerażona na poważniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 05.06.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Prawdę mówiąc jak ja je zobaczyłam po raz pierwszy to też lekko zamarłam, bo myslałam ze to będą takie długie belki, a to takie jakieś krótkie... Ciężko sobie wyobrazić ze to wytrzyma ten nacisk... Mam nadzieję że wytrzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaokey 08.06.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zuzzzaa, ale masz fajniutko,strop wylany więc juz za chwileńkę będzie więżba.Ja się już nie moge doczekać i w ogóle dla mnie to te całe budowanie to uczy dużej cierpliwości (co nie jest moja najmocniejszą stroną) . Ja to z tych że jak mi sie cosik zamarzy to szybko i natychmiast a tu trzeba tyyyyle czekać Domek masz fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 jakoś wydaje mi się ze nikt mnie nie czyta.... Ale mi smutno..... czyta, czyta tylko nie zawsze jest czas na komentowanie Zuzza szybko wam ten domek wyrósł, zaraz cieśle dorobią mu czapeczkę i będzie można go podziwiać w całej okazałości. Fajnie że macie ten domek taki przemyślany i że pomimo upływu czasu nadal wam się podoba. Oby tak zawsze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 27.06.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Monka, To mnie pocieszyłaś Dzięki Ostatnio - naprawdę żyję tylko samą budową - i jestem taka zadowolona ze wszystkich decyzji. Odpukać w niemalowane - wszystko się na razie udaje. Pewnie gorzej będzie z wykończeniem.... Ale ja jestem wieczną optymistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Wykończenie powoli zbliżam sie do tego etapu i powiem szczerze że trochę mnie on przeraża. ciężko będzie się zdecydować a i kaski za wiele też już nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 27.06.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Monka, ale masz super zdjęcia z lotu ptaka - sama pstrykałaś ? Fajny ten Twój domek - też taki dwuspadowy. Taaa waykończenie mnie przeraża. Ale ja już wybieram podłogi, płytki itp... Moze to pomoże trochę w tej męce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Monka, ale masz super zdjęcia z lotu ptaka - sama pstrykałaś ? jasne, lubię sobie czasem polatać a tak na poważnie to kolega meża lata na motolotni i czasem robi nam taką niespodziankę Fajny ten Twój domek - też taki dwuspadowy. dziękuję jest prosty aż do bólu i może nie najpiękniejszej urody ale jest nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.06.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Dziewczyny! W jakiej mece! jaki koszmar! Jako wiczne optymistka rowniez i niespelniona dekoratorka wnetrz ja juz sie tego etapu nie moge doczekac! I tez juz plytki i kolory fornirow na meble wybiram - meble projektuje (bo w wiekszosci bede miala robione na zamowienie u stolarza) W kazdym razie Zuzza domek bardzo mi sie podoba - i bardzo dobrze ze wszystkie detale przemyslalas -bedziesz pozniej miala mniej klopotu Teraz z eketryka jestem na tym samym etapie co ty. Najwiekszy zgryz mam z pokojami przyszlych dzieciakow na poddasz, bo nie wiem jak beda chcialy kiedys miec porozstawiane meble i gdzie walnac kontakat do jakiejs lampki lub tv. A kazde gniazdko jedankkosztuje wiec nie ma co przesadzac Zmiana koncepcji kuchni sie nie przejmuj - mi sie wydawalo, ze to piersze co bede miala zaprojektowane, a ciagle cos przestawiam i nie moge sie zdecydowac na kolor i styl tej kuchni Masz wiec w pelni prawidlowe dylematy jak na budujaca kobiete przystalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts