krzysztof000 14.11.2024 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada Bez tego siłownika ładnie grzeje pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof000 15.11.2024 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada Ale wydaje mi się, ze znalazlem problem. Na dole mam korytarz, lazienka i salon z kuchnia. W kazdym z tych pomieszczen jest termostat. Jak ustawie temperature na termostacie w lazience to grzeje korytarz, a jak ustawie temp na termostacie w korytarzu to grzeje lazienke. Korytarz to te pomieszczenie, ktore nie grzalo. Czyli rozumiem, ze musze tylko silowniki miejscami zamienic i po problemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kondensat 15.11.2024 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada (edytowane) Na to wygląda że tak.Podnieś temp.(jeszcze przed zamianą siłowników) na termostacie w łazience wtedy siłownik zdemontowany powinien się otworzyć.I tak powinien być otwarty do założenia.A tak na marginesie nie widzę większego sensu dawać termostatu w łazience,tam powinno chodzić na full=w łazience nigdy nie jest za ciepło) Edytowane 16 Listopada przez Kondensat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof000 16.11.2024 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada Kolejna sprawa na górze w domu. Na górze mam łazienkę w której jest termostat + grzejnik. Jak podłogówka grzeje to odkręcam grzejnik i też grzeje. A jak podłogówka nie grzeje to też nie grzeje grzejnik mimo, że jest odkręcony. Tak powinno być? Kolejne pytanie, Na grzejniku w łazience był wkręcony siłownik tech i grzejnik w ogóle nie grzał mimo, że podłogówka grzała, jak wykręciłem caly siłownik na grzejniku to grzejnik w końcu zaczął grzać, czyżby ten siłownik nie był podpięty do listwy bo jest "martwy"? Czy lepiej wywalić ten siłownik przy grzejniku i tyle? Wysyłam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kondensat 16.11.2024 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada Ja bym wywalił i tyle)i tak ten grzejnik zasilany temp.podlogowki mizernie grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof000 16.11.2024 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada Jak odkręcę na full grzejnik to ładnie grzeje. Cały gorący. A słyszałem o zakupie grzejnikach na niski parametr jak to działa? Czy mogę do tej listwy tech, którą mam podłączyć jakieś wifi, aby zarządzać temperaturą w pokojach przez aplikację w tel? Jak to działa technicznie i czy warto? Mogę to ustawiać kiedy przebywam po za domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kondensat 18.11.2024 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada Nie ma takiej mozliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts