Mateee 09.11.2024 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada Dzień dobry wszystkim Bez długiej opowieści - mam w takim klasycznym, drewnianym parkiecie z klepki, wgłębienie o średnicy ok. 20cm na kilka milimetrów (maks 1cm). Nie mam klepek na wymianę a chciałbym to naprawić. Mogę spróbować zerwac klepki, gdzieś kupić klepki, wymienić je i zeszlifowac szlifierka oscylacyjna. Ale pomyślałem, ze moze udałoby sie to zalać żywica epoksydowa, wyrównać i pomalować tym samym lakierem co klepki (albo i nie). Jest szansa, żeby to się udało, czy tylko wymiana klepek? Dziękuję i przepraszam za gł... Niestandardowe pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 14.11.2024 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada Wyrównać podłogę w ten sposób jak najbardziej się uda, ale raczej będzie się to rzucać w oczy jako swego rodzaju "plama" na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts