Batman__ 09.11.2024 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada Cześć, doradzicie proszę czy to da się naprawić? Śruba przy regulacji kręci się w kółko więc drzwi nie trzymają na dole. Chodzi odrzwi wewnętrzne. Nie trzyma na tyle że gdy wystarczy mocnij pociągnąć dół i wyrwałbym je z zawiasu a dokładnie wysunęłyby się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 09.11.2024 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 44 minuty temu, Batman__ napisał: Cześć, doradzicie proszę czy to da się naprawić? Śruba przy regulacji kręci się w kółko więc drzwi nie trzymają na dole. Chodzi odrzwi wewnętrzne. Nie trzyma na tyle że gdy wystarczy mocnij pociągnąć dół i wyrwałbym je z zawiasu a dokładnie wysunęłyby się. Co to za drzwi, jakiej marki a najlepiej zrób fotkę o jaką śrubę chodzi. Nie widzę tego ale chyba jest zerwany gwint, teraz pytanie gdzie czy na śrubie regulacyjnej czy w zawiasie bo być może wystarczy przegwintować na rozmiar większy gwint albo wymienić śrubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.11.2024 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada Jeśli to zwykłe drzwi wewnętrzne i zawias kieszeniowy, to najpewniej wypadła nakrętka trzymająca tą śrubę. Mała szansa by to naprawić bez wyjęcia futryny (musiałbyś mieć tam miejsce na włożenie ręki. https://allegro.pl/oferta/kieszen-zawiasu-ot-100-101-nylon-55x53-13618198845 Ps. Wczoraj w takim przypadku (drzwi 18letnie) w otwór włożyłem kawałek podkładki plastikowej 1mm, dałem kropelkę kleju i wbiłem zawias. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts