Polly 31.01.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Mam taki mały dylemat odnośnie mojej łazienki. Problem w tym, że nie wiem jeszcze tak do końca, gdzie umieścić prysznic. Na dole łazienka jest długa, ale wąska, dlatego prysznic można ustawić w kącie obok okna lub w kącie wiza wi drzwi wejściowych. I tu nasuwają się wątpliwości, czy okno nie będzie ciągle zaroszone i przez to gniło (drewno), natomiast na przeciw drzwi od razu będzie się rzucać w oczy ograniczona przestrzeń i będzie się wchodzić wprost na drzwi kabiny (ok. 1 m)? Użytkownicy podobnych łazienek pomocy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 31.01.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 a może zastanowiłabys sie nad kabiną przy którejs ze ścian. prysznic nie musi być narożny! wielu producentów ma w ofercie kabiny okrągłe, z jednym spłaszczonym lekko bokiem, które można zamontowac przy podłóżnej ścianie. okrągłego, na środku łazienki, ci nie proponuję, bo piszesz, że jest wąska.powodzenia w urządzaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.02.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Mam pytanie : czy jest możliwość przesunięcia części ścianki ? . Jeśli jest działowa i za nią jest inne Twoje pomieszczenie warto by się było wciąć tyłem szerokości prysznica w tak powstałą wnękę . Dzięki temu zabiegowi nie zabierałby zbyt dużo przestrzeni ....i jednak mimo wszystko w tym układzie umiejscowiłabym go jak najdalej od drzwi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polly 02.02.2005 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Dzięki za fajne pomysły, ale niestety łazienka jest wąska i zbyt mała na jakiekolwiek ścianki, czy prysznic po środku ściany. Muszę się zdecydować czy obok okna ustawić prysznic czy lustro z umywalką (lustro-moja wersja, prysznic-męża) czy prysznic przy wejściu. Mam obiekcje co do okna w pobliżu prysznica, czy nie będzie gnić.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 02.02.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Mam obiekcje co do okna w pobliżu prysznica, czy nie będzie gnić. pozdr eeee , no chyba non stop nie będziesz w nim siedzieć - wilgoć zdąży odparować ( po to jest właśnie okno ) . A co do ścianki - chodziło mi o wkucie się w obecną ścianę , chyba mnie nie zrozumiałaś . Nie o budowanie nowej ...tylko o ukrycie części prysznica , by mniej zajmował miejsca poprzez cofnięcie go do innego pomieszczenia . pozdrawiam po porannym prysznicu ( bez okna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts