Ryszardj 12.09.2002 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2002 Kupilem caly zestaw do tynkowania podklad tynk silikonowy . Ale tynkarz pyta gdzie jest siatka zeby dac na sciane . Wedlug osoby kturej zamawialem ten zestaw nie ma zadnej siatki wrecz mowi ze jej nie potrzeba Kto ma racje Kogo zamienic tynkarza czy zaopatrzeniowca Dzieki Ryszard J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 12.09.2002 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2002 Jaki masz tynk podkladowy? Ja mialem Baumit MvrUni. Siatka byla dawana tylko na narozniki scian i na elementy gdzie byla zmiana gestosci materialu np wieniec, nadproza itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszardj 12.09.2002 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2002 Wszystko firmy Baumit caly komplet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 12.09.2002 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2002 U mnie byl doradca z Baumita i nic nie mowil o siatce pod tynk. Osiatkowanie elementow o ktorych mowilem wykonalem zgodnie z zaleceniami doradcow technicznych Ytonga. Nie wiem czy wszedzie jest to konieczne, poniewaz ja buduje na szkodach górniczych i musialem nawet robic spoiny pionowe w Ytongu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszardj 12.09.2002 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2002 Z tego wynika ze bede musial zmienic tynkarza jezeli mowi ze bez siatki sie nie da zrobic na poczatku mowil ze na steropian ale to mu wybilem z glowy a teraz ze mosi byc siatka Ok dzieki za info ....... Ryszard.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tad 13.09.2002 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 Czy w zestawie do tynkowania jest jakiś środek do wyrównywania chłonności podłoża przed tynkowaniem?Tad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts