krynek 31.01.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Cześć! Czy ktoś z Was starał się może o dotacje z unii europejskiej dla swojej firmy? Czy wszystko wyszło dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 05.02.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 ja się starałam o dotacje inwestycyjne, jeszcze przedakcesyjne, pharowskie, wszystko wyszło super. mimo że robiliśmy to po raz pierwszy i bez pomocy firmy akredytowanej - trochę zamieszania jest - ale warto się postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 08.02.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 A czy na przykład na otworzenie nowej firmy to jakąś dotacje i dotującego znajdę? Bo nie wiem, czy mam otwierać tą działalność i dopiero szukać dotacji, czy znaleźć dotację i dopiero za tą dotację otwierać....K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 24.07.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Ja tez jestem zainteresowany .Jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts