adams_m 14.11.2024 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada Cześć rozciekł mi się zasobnik ciepłej wody, po raptem 7 latach :(. Obecnie mam firmy SOLTER 150 PW1 pojemność 150 litrów podłączony do pieca Dedetrich MCR3 Plus 24T. Czy możecie mi polecić coś sprawdzonego i ekonomicznego oraz czy brać również 150 litrów czy może mniejszy wystarczy? Mam odczucie, że 150 litrów to za dużo dla 4 osób - obecnie dzieci 10 i 7. W wannie się nie kąpiemy tylko prysznic. Z góry dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 14.11.2024 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada D pieca gazowego to masz wybór w zasadzie każdy, ja bym skierował wzrok na używkę nierdzewkę sporo tego w rozsądnej kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adams_m 15.11.2024 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada A jaki będzie lepszy płaszczyznowy czy z wężownicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 15.11.2024 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada Płaszczowy szybciej nagrzewa przynajmniej u mnie to obserwowałem bo ten bojler(300 l firmy ACV) działał najpierw z piecem na ekogroszek potem z pompą ciepła zanim kupiłem do pompy inny to zauważyłem że dwupłaszcz szybciej grzał wodę , w moim płaszcz ma pojemność 76 litrów wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts