Lukasz2000 15.11.2024 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2024 Witam. Od miesiąca użytkuję pompę ciepła Panasonic Split 5kw ALL IN ONE wersja K, w nowobudowanym domu. Dom ma powierzchnię 80m2, jest ocieplony, ogrzewanie podłogowe w całym domu. Pytanie dotyczy sterownika i ikony CO (słoneczko). Czy po osiągnięciu zadanej temperatury i wyłączeniu się sprężarki, strzałka przy słoneczku musi zniknąć czy dalej może się utrzymywać? U mnie ta strzałka jest obecna cały czas, niezależnie od tego czy sprężarka jest aktywna, czy też nie. Dziękuję z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiG25 16.11.2024 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2024 Dopóki działa objegówka , to strzałka jest...( i wg mnie te strzałki dookoła właśnie pokazują objegówkę , a nie sprężarkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz2000 16.11.2024 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2024 (edytowane) Ok, dziękuję za opinię. Myślałem, że po osiagnieciu zadanej temperatury strzałka znika. Edytowane 16 Listopada 2024 przez Lukasz2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts