Lukasz2000 15.11.2024 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Piątek o 19:12 Witam. Od miesiąca użytkuję pompę ciepła Panasonic Split 5kw ALL IN ONE wersja K, w nowobudowanym domu. Dom ma powierzchnię 80m2, jest ocieplony, ogrzewanie podłogowe w całym domu. Pytanie dotyczy sterownika i ikony CO (słoneczko). Czy po osiągnięciu zadanej temperatury i wyłączeniu się sprężarki, strzałka przy słoneczku musi zniknąć czy dalej może się utrzymywać? U mnie ta strzałka jest obecna cały czas, niezależnie od tego czy sprężarka jest aktywna, czy też nie. Dziękuję z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiG25 16.11.2024 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Sobota o 08:14 Dopóki działa objegówka , to strzałka jest...( i wg mnie te strzałki dookoła właśnie pokazują objegówkę , a nie sprężarkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz2000 16.11.2024 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Sobota o 09:06 (edytowane) Ok, dziękuję za opinię. Myślałem, że po osiagnieciu zadanej temperatury strzałka znika. Edytowane Sobota o 10:57 przez Lukasz2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts