marpanek 01.02.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Witam, samochód na budowie jest niezbędny, a link-4 jest najtańszym ubezpieczycielem, czy ktoś likwidował u nich szkodę i może coś doradzić? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 15.04.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Co prawda osobiście nie likwidowałem, ale opowieści znajomych brzmią mało zachęcająco (chamskie zaniżanie wartości auta na potrzeby wypłaty odszkodowania z AC, trudności w komunikacji). Chybabym nie ryzykował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.04.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Co prawda osobiście nie likwidowałem, ale opowieści znajomych brzmią mało zachęcająco (chamskie zaniżanie wartości auta na potrzeby wypłaty odszkodowania z AC, trudności w komunikacji). Chybabym nie ryzykował. To wszystko masz w kazdym innym towarzystwie ubezpieczeniowym. Niestety. Moze te trudnosci w komunikacji gdzie indziej sa mniejsze, ale zanizanie kwoty odszkodowania to norma, to jest wlas nie to na czym kreuje zyski te towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 17.04.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Co prawda osobiście nie likwidowałem, ale opowieści znajomych brzmią mało zachęcająco (chamskie zaniżanie wartości auta na potrzeby wypłaty odszkodowania z AC, trudności w komunikacji). Chybabym nie ryzykował. To wszystko masz w kazdym innym towarzystwie ubezpieczeniowym. Niestety. Moze te trudnosci w komunikacji gdzie indziej sa mniejsze, ale zanizanie kwoty odszkodowania to norma, to jest wlas nie to na czym kreuje zyski te towarzystwa. Oczywiście, zgadzam się w pełni, że zaniżanie wartości występuje (niestety...) we wszystkich znanych mi ubezpieczalniach. Jednak w przypadku Link 4 różnica była porażająca (typu: ubezpieczenie na 24 tys., a chcą po kradzieży wypłacić połowę). Z tym że podkreślam: to zasłyszane opinie - co prawda od ludzi, których cenię (dlatego z Link 4 nie skorzystam), niemniej nie jestem informatorem "z pierwszej ręki". A takie informacje byłyby najcenniejsze. Pozdrowienia i oby jak najrzadziej zdarzały nam się okazje do bliskich kontaktów z ubezpieczycielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 29.04.2005 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Link 4 - jeśli tylko to OC.Z likwidacją szkody ma wtedy problem druga strona, nie Ty.... AC trzeba zrobić w uczciwej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafik 10.05.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witam, samochód na budowie jest niezbędny, a link-4 jest najtańszym ubezpieczycielem, czy ktoś likwidował u nich szkodę i może coś doradzić? Z góry dziękuję. najgorsze towarzystwo na rynku,wcale nie sa najtansi.samopomoc ma tansze polisy.co do likwidacji szkod najlepszy jest monopolista [pzu]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.05.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Witam, samochód na budowie jest niezbędny, a link-4 jest najtańszym ubezpieczycielem, czy ktoś likwidował u nich szkodę i może coś doradzić? Z góry dziękuję. najgorsze towarzystwo na rynku,wcale nie sa najtansi.samopomoc ma tansze polisy.co do likwidacji szkod najlepszy jest monopolista [pzu]pozdrawiam Potwierdzam i podsuwam pomysł przy AC ,żeby aktualizowac sume ubezpieczenia przed zapłaceniem następnej raty(przeciez samochód traci na wartości). Sprawdziłem i da sie to zrobić. Pisemny fax z takowa informacja i od razu mniejsza rata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts