lilam 31.12.2001 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2001 Witam serdecznie,mam ogromną prosbe o opinie i radę. Chcę kupić dom, ktory wybudowany jest na granicy działki. Boczna sciana garazu jest na granicy dzialek. Podobno obecny wlascieciel wyrazil na to zgode ale dzialke w przyszlosci chce sprzedac. Jak wyglada sytuacja prawna (w/g mnie i ostatnich decyzji Trybunału Stanu jest to niezgodne z Prawem Budowlanym).Co jezeli działke kupi inny użytkownik, co może wtedy w/g prawa uzyskać, czy moze zanegowac taka budowe?Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 31.12.2001 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2001 jeżeli masz notarialną zgodę obecnego właściciela to nabywca działki nic nie może zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts