zgryźliwy tetryk 25.11.2024 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:17 (edytowane) No więc chyba mi nie wyszedł prostokąt w płycie fundamentowej, 2cm różnicy, nie wiem czy to duzy problem i czy da sie to finalnie jakoś zamaskować? Edytowane Poniedziałek o 21:33 przez zgryźliwy tetryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 25.11.2024 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:27 10 minut temu, zgryźliwy tetryk napisał: No więc chyba mi nie wyszedł prostokąt, nie wiem czy to duzy problem i czy da sie to finalnie jakoś zamaskować? Co to jest? Ławy czy ściany fundamentowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgryźliwy tetryk 25.11.2024 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:32 3 minuty temu, henrykow napisał: Co to jest? Ławy czy ściany fundamentowe? Płyta fundamentowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 25.11.2024 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:35 2 minuty temu, zgryźliwy tetryk napisał: Płyta fundamentowa Murarz przy stawianiu ścian to "zgubi" wyrówna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 25.11.2024 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Poniedziałek o 23:34 Nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 26.11.2024 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 00:26 3 godziny temu, zgryźliwy tetryk napisał: No więc chyba mi nie wyszedł prostokąt w płycie fundamentowej, 2cm różnicy, nie wiem czy to duzy problem i czy da sie to finalnie jakoś zamaskować? Wg mnie to nie jest problem. To jest prawie błąd pomiarów. 2 cm na długości 1144 cm czy 1142cm to jest różnica ok. 0,18 %. Czym mierzone i dokładnie do czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 26.11.2024 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano Wtorek o 09:53 12 godzin temu, zgryźliwy tetryk napisał: No więc chyba mi nie wyszedł prostokąt w płycie fundamentowej, 2cm różnicy, nie wiem czy to duzy problem i czy da sie to finalnie jakoś zamaskować? Bez jaj, to jest żadna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts