pjr 02.02.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Nie mogę wytrzymać i chwalę się.Dom budowany wg. projektu typowego AS II z pracowni APA. Troszkę zmodyfikowany. Powiększyliśmy sypialnię kosztem salonu, nie zabudowaliśmy całego poddasza (cztery pokoje, garderoba i łazienka), zamiast klatki schodowej mamy mały pokój na parterze, a zamiast balkonu będą "wybiegi dla mrówek". W rezultacie mamy mały trzypokojowy domek dla dwóch osób. Gości możemy przyjąć u sąsiada, który prowadzi agroturystykę. A mieszkamy we wsi cesarskiej Mysłakowice pod Jelenią Górą. http://foto.onet.pl/X3IDOVV+UWdSZVdkV2dWeVFiAzwGPAU6CWgMNQZ+W2gB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 02.02.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Tylko pozazdrościć okolicy. Cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 02.02.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Tylko pozazdrościć okolicy. Cudo. Nooo, ale widok za oknem to masz przepiękny... http://foto.onet.pl/upload/2/7/_415626_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 02.02.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Super. Bardzo mi się podoba. Ja remontuję. I bardzo mi się podoba biała podbitka białe rynny i białe okna Ciemny dach i ciemna elewacja .Super. Zastanawiam się, bo mam białe okna czy może nie zaszaleć i zrobić coś takiego. Jestem urzeczona. Choć miał być ciemny dach, ciemny kamień elewacyjny, ciemna podbitka i rynny i bardzo jasna elewacja, prawie biała. Pomysł z jasnymi rynnami i podbitką podsuwał nam Pan w sklepie, żeby odznaczyć dach .Mój dom wybudowany przed 13 laty nie ma tak nowoczesnej linii i zastanawiam się czy będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 02.02.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 bardzo ciekawe rozwiązanie kolorystyczne! Przypomina mi trochę domki w Holandii. Okolica piękna!!! A teraz więcej zdjęć z wewnątrz proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.02.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Domek rzeczywiście jak z Holandii, ale widać, że na nizinie to on raczej nie stoi. Piękne widoki A domek nietypowy, ale trafiony Pozdrawiam, T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 02.02.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Bardzo bardzo mnie sie podoba domek no i widoczki tez ma przyjemne dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekW 02.02.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Jak wszyscy poprzednicy widoków to Wam zazdroszczę. Wykupiliście już wszystkie sąsiednie działki, aby nikt nigdy Wam ich nie zasłonił? Mój przyjaciel na Mazurach tak właśnie zrobił i teraz chwali się, że wszystko po horyzonty jest jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 02.02.2005 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Jak wszyscy poprzednicy widoków to Wam zazdroszczę. Wykupiliście już wszystkie sąsiednie działki, aby nikt nigdy Wam ich nie zasłonił? Mój przyjaciel na Mazurach tak właśnie zrobił i teraz chwali się, że wszystko po horyzonty jest jego. Na wschodzie mam prawie nieczynną linię kolejową, a później polder zalewowy rzeki Jedlicy, a dalej Rudawski Park Krajobrazowy. Nikt się tam nie wybuduje. Od południowego wschodu i południa podobna sytułacja. Na południowym zachodzie są dwie działki ale właściele nie chcą ich sprzedać. Właściwie to wolalał bym by się tam już wybudowali. W niczym mi oni nie będą przeszkadzć, a było by z kim zrobić drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.02.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Domek bardzo wyjątkowy - świetny! Widoki aż dech zapierają! Ale najbardziej zauroczyła mnie "sąsiadka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 alllle tęcza u nas w Łodzi chyba nie możliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.02.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 A ja tam czasem tęczę w Łodzi widzę... Pablo1979 Zapraszam do grupy łódzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 15.02.2005 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 bardzo ciekawe rozwiązanie kolorystyczne! Przypomina mi trochę domki w Holandii. Okolica piękna!!! A teraz więcej zdjęć z wewnątrz proszę Zgodnie z życzeniem kilka zdjęć wewnątrz domu. http://foto.onet.pl/X3IDOVV+UWdSZVdkV2dWeVFiAzwGPAU6CWgMNQZ+W2gB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witam bardzo ładny domek Jaka ta nasza okolica piękna Wnętrza bardzo cieplutkie Nawet chyba wiem gdzie ten domek stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 15.02.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Bardzo ładny domke, ale więcej środka poproszę. A widok i szczena opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 06.03.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 za takie górzyste widoki i dla takich "sąsiadów" jestem skłonna sie wyprowadzić ze swoch Kań kocham góry i szczerze ci zazdroszczę domu właśnie nieopodal nich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 28.10.2005 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Kilka zdjęć dodatkowo. No i czasami przychodzi syn sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 28.10.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Kilka zdjęć dodatkowo. No i czasami przychodzi syn sąsiada. w takich okolicznosciach przyrody to ja moge mieszkac nawet w szalasie...a dom ...to chyba luksusem mozna nazwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Już kiedyś oglądałam Wasz dom tutaj w forum i znów chętnie Was odwiedziłam. Bardzo ładnie a widoki, no słow mi zabrakło.A te zdjecia natury super zrobione, normalnie bajka.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebulba 29.10.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Piekne tereny Msłakowice byłem tam tydzień z rodzinką /U Luizy/ a domek całkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts