jowik2 01.12.2024 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2024 Z powodu okresu zimowego i czekania na tynkarzy na wiosnę sprawdziłem projekt i znalazłem jeszcze jedną ściankę działową przy kominie która nie powstała i w sumie nie wiem do czego ona ma służyć i po co jest. Nie mam już takiego pustaka (Perfekt 50x36) do komina, kratka wentylacyjna ma być od strony salonu, tam jest szerokość z 10cm (nie znalazłem wewnętrznych wymiarów komina)? Dobrze rozumiem że od strony korytarza jest cegła 11,5cm, a od strony salonu, tam też jest zakreskowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 05.12.2024 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2024 Bardziej bym obstawiał, że chodziło o otynkowanie komina, co przy systemowym jest wymagane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts