długi 09.04.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Ni sluchaj głupot .Ja buduję z PH a mój przyjaciel mieszka już trzeci rok.Kołki trzymaja się normalnie . Najgorzej jast z małymi gwożdzikami kiedy trzeba powiesić jakąś pierdułkę - jak trafi w pustke to problem. Mały radzi sobie z tym wstrzykując piankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
old_rysiu 16.04.2005 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Kupiłem poromur Leier. Po odpakowaniu - stwierdziłem, że kolory są jakieś różne - złe wypalanie? ( Tarnowskie Zakłady Ceramiki ). Myślę, że ilość strat jest podyktowane właśnie docinaniem. Czym cięte były Wasze ceramiki? Ja poszukuję piły elektrycznej - kiedyś o takiej czytałem, dzisiaj jej nie mogę znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 28.04.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Oczywiście FORTIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczurp 06.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a ja polecam max'a z Markowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts