soldier 02.02.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Szukam brame garazowa,za male pieniadze wysoka jakosc!dajcie znac jak ktos cosik wie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edwardD 03.02.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Postawiłeś dwa wykluczające się warunki. Nie spodziewaj się wiele po odpowiedziach. Zastanów się, co chcesz mieć - atrapę czy bramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soldier 25.10.2005 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 znalazlem!!!! tania nie byla ale jakosc wkonczenia ,sewis ....., oplacalo sie dlaczego sie oplacalo bo niemieckiego producenta, na czas albo przed terminem bardzo zadka rzecz w Polsce spotykana,godna polecenia brama i firma montujaca..., a po drugie tanio kupujesz dwa razy kupujesz, tak mi babcia zawsze mowila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 25.10.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 to zdradź nam nazwę tego niemieckiego producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 25.10.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Mówią, tanie mięso psi jedzą - przekonałem się kilkakrotnie w trakcie budowy, co nie znaczy, że należy przepłacać. Zapoznaj się z ofertą kilku firm, wykonaj kilka telefonów i dowiesz się na co Cię stać. Tematem się interesowałem ostatnio i wiem że ceny w danym standardzie wykonania są dosyć wyrównane u renomowanych firm. Pozostają producenci garażowi-są tańsi, tylko ja nie mam do takiej chałupniczej roboty zaufania. Stąd mój wybór- brama bez bajerów ale dobrego producenta. Pozdrawiam Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts