MagdaLenarczyk 02.02.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Gdzie ? najlepiej w okolicach Warszawy, bądź w samej Warszawie.Chodzi mi o obłozenie ściany przy okapie, taką alumniową okładziną. Nie wiem jak to sie fachowo nazywa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 02.02.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 U nas w Opolu są one w sklepie z okuciami meblowymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 02.02.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Wiem, że są w Ikei - albo można kupić w hurtowniach zajmujących się okleinami taką z powłoką aluminium - wtedy masz jednolitą powierzchnię ... ale cena takiej okleiny ok. 100-200zł/m2 i raczej musi ją "wyklejać" fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 02.02.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Gdzie ? najlepiej w okolicach Warszawy, bądź w samej Warszawie. Chodzi mi o obłozenie ściany przy okapie, taką alumniową okładziną. Nie wiem jak to sie fachowo nazywa:( Różne maty dekoracyjne (laminaty) w tym alu o róznym wykończeniu na pewno kupisz w firmie DAC-TER, w Ursusie, ul Bodycha 116 (wejście od ul. Regulskiej), tel. 723 07 97 Zobacz tu: MATY Warto tam pojechać, bo mają naprawdę wiele ciekawych rzeczy do mebli i wystroju nowoczesnej kuchni. Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaLenarczyk 02.02.2005 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 ZBYCH Dzięki dokładnie o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 03.02.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Ja kupiłam po prostu arkusz blachy aluminiowej w Stalexporcie na ulicy Obżeżnej w Warszawie (okolice Kłobuckiej). Wyszło najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts