SylwekW 02.02.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witam. Przyjmę spore ilości gruzu budowlanego - z okolic Warszawy. Proszę o kontakt:email: [email protected] tel domowy: (022) 7676145tel kom. 0-660-050-471 albo odpowiedzi tu na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 03.02.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 u mnie poszlo ladnych pare wozow gruzu.Jesli jestes jeszcze zainteresowany,napisz do mnie zeby mi przypomniec.Jutro bede na budowie,zorientuje sie jak to wyglada .warszawa-Sadyba.Rozumiem,ze masz kogos do zaladunku,bo nie wie jak to bedzie u mnie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batonik 08.02.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Jesli przyjezdzasz i zabierasz to mam cala gore, wlasnie czekamy kiedy mroz odpusci i mamy zamiar zamawiac kontener na wywozke, wiec jesli chcesz to zapraszam W-wa Zacisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts