marlas 02.02.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Czy ktoś mógłby mi pomóc? Mam 1 metr pod ziemią kabel średniego napięcia. Czy jakiekolwiek przepisy regulują to, czy mogę nad nim posadzić drzewko? A jeśli tak, to jakie i gdzie je mogę znależć? Gdzie w ogóle szukać takich przepisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aib Marianna 03.02.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Czy ktoś mógłby mi pomóc? Mam 1 metr pod ziemią kabel średniego napięcia. Czy jakiekolwiek przepisy regulują to, czy mogę nad nim posadzić drzewko? A jeśli tak, to jakie i gdzie je mogę znależć? Gdzie w ogóle szukać takich przepisów? Żadnego drzewa, żadnych krzaków! W Energetyce - w Wydziale Linii podadzą Ci wszystkie parametry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts