Kacperinwestor 12.12.2024 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2024 Witam wszystkich! Mam następujący problem: Ok tydzień temu moja ekipa nakładała hydroizolacje na ściany fundamentowe. Ściany mają ok. 80 cm wysokości. Ściany były murowe 3 dni przed aplikacją. Do hydroizolacji zostały użyte wiaderka 30kg z bitflexrm 2 kp. Na następny dzień były ciężkie warunki pogodowe tj. padał deszcz/deszcz ze śniegiem. Izolacja delikatnie spłynęła, ale największy problem jest taki, że mija już prawie tydzień i ok od 40 do 80 cm hydro dalej jest mokre: schodzi pod palcem i brudzi… czy ktoś z Was miał/spotkał się z podobnym problemem? czy idzie jakoś to uratować? Chciałbym kontynuować prace budowlane a to mnie wstrzymuje… dziękuję za pomoc i porady! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/285556-hydroizolacja-bitflex-aplikacja-w-trudnych-warunkach/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts