Darek1719499676 03.02.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Mieszkamy 20 km od Poznania. Autobus podmiejski kursuje często i zawozi dzieci do szkół srednich. Do podstawówki i gimnazjum chodzą na miejscu. Nie przesadzałabym z tą niską jakością nauki na wsiach. U nas kto się chce uczyć ten dostaje się do najlepszych liceów w Poznaniu. W szkołach wiejskich są zatrudniani nauczyciele z pełnymi kwalifikacjami /jak wszędzie/, klasy są przeważnie mniej liczebne i patologii jest zdecydowanie mniej niż w mieście. Możesz być mile zaskoczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 03.02.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Idź za głosem serca a miasto samo do Ciebie przyjdzie nawet nieproszone. Tak właśnie planuję zrobić Co to za ładne zdjęcie?Piękna okolica.Pozazdroscić To moja krwawica czyli budowa. Też poszedłem za sercem i zaszyłem się w urokliwej głuszy ale cywilizacja zakrada się coraz natarczywiej i zagląda ze wszystkich stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.02.2005 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Idź za głosem serca a miasto samo do Ciebie przyjdzie nawet nieproszone. Tak właśnie planuję zrobić Co to za ładne zdjęcie?Piękna okolica.Pozazdroscić To moja krwawica czyli budowa. Też poszedłem za sercem i zaszyłem się w urokliwej głuszy ale cywilizacja zakrada się coraz natarczywiej i zagląda ze wszystkich stron. Rewelacja Pieknie!a,nie boisz sie troche tak na odludziu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 03.02.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Rewelacja Pieknie!a,nie boisz sie troche tak na odludziu? Jak zaczynałem ok. 20 lat temu to byłem prawie sam i wokół las. Traktowałem swoja działkę jako rekreacyjną z dala od miasta. Teraz z każdej strony są sąsiedzi i to niektórzy o wiele bardziej zaawansowani w mieszkaniu i budowie niż ja. Tak więc widzisz prawa natury są nieubłagane i całe szczęście że działka duża to daje trochę intymności. Gdy zaczynałem to wszyscy dziwili się ze pasjonuje mnie taka pustka a teraz jest już telefon stacjonarny a niedługo będzie droga asfaltowa, gaz i wodociąg. Wybierając grunt trzeba rozważać nie tylko stan obecny ale również co będzie za lat kilkadziesiąt bo przecież budujemy się na długie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts