prosciu 03.02.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Czy nie denerwuje Was że niektórzy zrobili sobie z Forum bezpłatna reklamę. Co rusz natrafiam sie na ogłoszenia reklamowe w postach i to nie jakieś zakamuflowane uwagi ale np Tynki robię i tel....albo elektrykę wykonam i adres firmy albo odniesienie na stronę......Nie mam nic przeciwko jak ktoś odpowiada na hasło poszukuje ekipy albo pilnie kupię....... Czy Redakcja nie powinna blokować takich reklam?W końcu to nie gratka z ogłoszeniamiJest wielu producentów na forum i wykonawców którzy potrafia pomóc i doradzić i jak ktoś czegoś szuka odpowiedzieć na priv. i taka forma moim zdaniem jest jak najbardziej chwalebna.Osobiściem jestem przeciwny robieniem z forum kolejnej strony z reklamami a mam wrażenie że ostatnio jest ich coraz więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.02.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Jest dział "ogłoszenia drobne" ? Jest ! Redakcja utworzyła ? Utworzyła !To o co chodzi ?Inna sprawa, że trzeba gonić wpisy w innych działach, co czynię i popieram !PozdroJ A i tak my sami wymieniamy się elektrykami, murarzami, tynkarzami, etc.i może stąd te wrażenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 03.02.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 A o robieniu antyreklamy zapomnieliście?W jakim dziale ją umieszczać?W chwili obecnej to wychodzi chyba na zero. Tzn. reklama + antyreklama.Jedno równoważy drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.02.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Konsekwentnie usuwamy wszystkie zauważone reklamy na forum - poza działem ogłoszeń. Także nick nie może być jednoznacznie reklamujący wykonawcę czy projektanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 04.02.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Nawet biały misio był pogibł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.02.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 .... pod TAAAAAAKIM pręgieżem !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts