Dkmar 17.12.2024 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2024 Witam, mam problem z deweloperem. W mieszkaniu zamontowano mi okno z wywietrznikiem, który znacząco ogranicza kąt otwarcia okna. Deweloper odrzucił żądanie wymiany okna i usunięcia usterki. Ktoś miał podobną sytuację? Na co się powołać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.12.2024 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2024 Rozumiem że chodzi Ci o rzecz tytułową, czyli brak otwarcia na 90stopni? Nie wiem na co się powołać, bo nie wiem po czyjej stronie jest racja? A co jeśli w to miejsce zrobi okno nieotwierane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dkmar 18.12.2024 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2024 Tak jest, okno nie otwiera się do 90 stopni. Reszta takich samych okien w mieszkaniu otwiera się normalnie dlatego że posiadają inne wywietrzniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.12.2024 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2024 Może masz ten jeden nawiewnik akustyczny. Jeśli Ci to przeszkadza, to można go wymienić na inny. Nie trzeba od razu wymieniać okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoltyyy 19.12.2024 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2024 Przepraszam, że pytam - do ilu stopni otwiera się okno? Inaczej sprawa wygląda gdy to jest 80-85 stopni, a inaczej kiedy 30 stopni.... Tak jak pisze Finlandia, może wymiana nawiewnika pomoże - będziesz miał okno otwierające się o 90 stopni. I głośniej w mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts