Slavo 13.09.2002 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 Chcę wykonać badania geotechniczne działki (okolice KPN).Możecie mi polecić jakąś firmę?Z góry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 13.09.2002 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 U mnie (też okolica KPN) robiła firma Geotest ((22) 8444587). Jestem bardzo zadowolony zarówno z szybkości wykonania badania jak i z opracowania wyników. Cena też była jedną z niższych (rozmawiałem z kilkoma geologami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slavo 13.09.2002 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 Dzieki Maco. Juz do nich zadzwonilem i beda mi to robic.Pozdrawiam,Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts