prezzess 25.12.2024 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Nie macie wrażenia, że ktoś usuwa dyskusje, które pokazują, że można coś zrobić dobrze nie wydając grubych kwot na markowy sprzęt? Założyłem wątek o tanich pompach ciepła, który rozrósł się do 17 stron i nagle zniknął. Tytuł: Którą pompę ciepła wybrać? Haier Super Aqua 7,8 kW czy Kaisai Arctic KHC-08RY3-B 8 kW? - strona 15 - Pompy ciepła - Forum Murator Link: ://forum.murator.pl/topic/285198-kt%C3%B3r%C4%85-pomp%C4%99-ciep%C5%82a-wybra%C4%87-haier-super-aqua-78-kw-czy-kaisai-arctic-khc-08ry3-b-8-kw/page/17/ Czy ktoś mi wytłumaczy co tu się dzieje? Zniknął nawet z mojej aktywności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.12.2024 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 11 godzin temu, prezzess napisał: Nie macie wrażenia, że ktoś usuwa dyskusje, które pokazują, że można coś zrobić dobrze nie wydając grubych kwot na markowy sprzęt? Założyłem wątek o tanich pompach ciepła, który rozrósł się do 17 stron i nagle zniknął. Tytuł: Którą pompę ciepła wybrać? Haier Super Aqua 7,8 kW czy Kaisai Arctic KHC-08RY3-B 8 kW? - strona 15 - Pompy ciepła - Forum Murator Link: ://forum.murator.pl/topic/285198-kt%C3%B3r%C4%85-pomp%C4%99-ciep%C5%82a-wybra%C4%87-haier-super-aqua-78-kw-czy-kaisai-arctic-khc-08ry3-b-8-kw/page/17/ Czy ktoś mi wytłumaczy co tu się dzieje? Zniknął nawet z mojej aktywności... Powód jest zupełnie inny. Mam nadzieję, że temat zniknął chwilowo do czasu usunięcia niektórych wpisów a nie na stałe. Nie sądzą aby był spisek likwidującego tematy typu: "że można coś zrobić dobrze nie wydając grubych kwot na markowy sprzęt" . Temat który założyłeś był ciekawy a dla niektórych mógł być bardzo pożyteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezzess 25.12.2024 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Mam nadzieję, że temat zostanie przywrócony niebawem ponieważ w przeciwnym razie bedzie to oznaczało tylko jedno. Tego społeczność forum mogłaby nie przyjąć entuzjastycznie. Owszem, merytoryczną zawartość stanowiła na pewnym etapie mniejsza część wpisów ale to nie powód do usuwania wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.12.2024 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 "w przeciwnym razie będzie to oznaczało tylko jedno" - "jedno" czyli co dokładnie co będzie to oznaczało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezzess 25.12.2024 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Cenzurę podyktowaną względami biznesowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.12.2024 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Nie twórz teorii spiskowych. Tu jest tyle wątków jak cos zrobić samemu, mniejszym kosztem, pomijając mainstreamowych rozwiązani, że trzeba by ćwierć wątków zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.12.2024 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 54 minuty temu, prezzess napisał: Cenzurę podyktowaną względami biznesowymi. Skoro masz taką teorię to powiedz kto płaci za taką "Cenzurę podyktowaną względami biznesowymi." ?? Płacą producenci markowych sprzętów PC ?? Domyślam się, że cenzura może (mogła) dotyczyć treści nie związanych z technicznymi aspektami tematu:"że można coś zrobić dobrze nie wydając grubych kwot na markowy sprzęt" . Moderator powinien wykasować zbędne pyskówki i przywrócić temat. Chociażby po to aby nie było teorii spiskowych o których piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezzess 26.12.2024 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2024 Może i nieco się zapędziłem ale teorie polegną dopiero kiedy wątek wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.12.2024 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2024 @prezzess Biorąc pod uwagę, że wszystkie posty @prokurator zniknęły po tym, jak się zawinął z forum, a jego posty to pewnie z 1/4 wątku, to pozostał on tak poszatkowany, że nie wiem, czy przedstawia on sobą jakiś ciąg przyczynowo-skutkowy. Kiedyś, kiedy moderatorami byli użytkownicy pewnie wróciłby po odkrojeniu off-topicu, teraz pewnie nikomu nie chce się tego robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezzess 28.12.2024 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2024 Jeśli wątek z tego powodu nie wróci to założę nowy, poświęcony już tylko kwestiom technicznym, bo jak by nie było, dzięki poradom użytkowników dokonałem zakupu. Taki też był cel. Teraz, kiedy coraz bliżej montażu, przydałoby się zasięgnąć porad od osób, które już mają doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 28.12.2024 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2024 24 minuty temu, prezzess napisał: Jeśli wątek z tego powodu nie wróci to założę nowy, poświęcony już tylko kwestiom technicznym, bo jak by nie było, dzięki poradom użytkowników dokonałem zakupu. Taki też był cel. Teraz, kiedy coraz bliżej montażu, przydałoby się zasięgnąć porad od osób, które już mają doświadczenie. Pytanie czy warto? Poświęcasz swój czas który mógłbyś spożytkować w lepszy sposób a tu na FM ktoś cały twój dorobek usunie i nic sobie z tego nie robi. Mi ktoś albo coś wywalił ponad 4 tys postów czyli cały mój dorobek i @Redakcja nabrała wody w usta w tej sprawie tak samo jak i w Twojej, więc pytam czy warto? Bo ja na razie czekam na odpowiedź na pytanie które zadałem w innym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 29.12.2024 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2024 W dniu 26.12.2024 o 21:59, fotohobby napisał: @prezzess Biorąc pod uwagę, że wszystkie posty @prokurator zniknęły po tym, jak się zawinął z forum, a jego posty to pewnie z 1/4 wątku, to pozostał on tak poszatkowany, że nie wiem, czy przedstawia on sobą jakiś ciąg przyczynowo-skutkowy. Kiedyś, kiedy moderatorami byli użytkownicy pewnie wróciłby po odkrojeniu off-topicu, teraz pewnie nikomu nie chce się tego robić Gdzie się zawinął ? pytam z ciekawości, moje posty jednak coś wnosiły inne tylko do kłótni wzywały, o pompach coś wiem więc mogę co nieco powiedzieć czy doradzić a jak trzeba to pomogę zbudować pompę ciepła żaden problem ale warunek jeden niech laicy się niewcinają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts