KrzysiekMarusza 11.09.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Sebulba - ja się nie zmagałem, tylko firma [jakkolwiek firma po prostu budowała, zmagań nie zauważyłem ]. Poza tym jest to [ w mojej opinii ] dom prosty w konstrukcji i budowie, byle trzymać się projektu a nie robić zmian w ostaniej chwili, jak np. "postawmy jeszcze ściankę kolankową, to w przyszłości będzie można zrobić poddasze użytkowe" - PRECZ !!! Poza tym pytaj o co chcesz, spróbuję odpowiedzieć - choć na tym forum było parę wątków dot. D09 i dość dużo tam pisałem. powodzenia - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redii 12.09.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Orientacyjne to ja wydałem około 150 000,00 zł na ten domek prawie wykończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał ... 12.09.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Zbudowałem, mieszkam od ponad 2 lat. jest cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebulba 22.09.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Witam po urlopie . Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Teraz mam jeszcze jedno pytanie o koszt czy za 200000 pln można zamieszkac . Wiem ,że to jest pytanie trudne do odpowiedzi wiec napisze trochę o koncepcji planu budowy. Buduję systememem gospodarczym/ a raczej mam zamiar/ praktycznie stan surowy zamkniety sam /bez konstrukcji i krycia dachu tego nie potrafię okna też zakłada firma/. Kafelkowanie, panele, instalacja wodna, kanaliza i woda, panele, i różne robótki sam i z kolegami którzy juz się pobudowali albo cały czas związani są z budową. Do późniejszego wykończenia zostawiam małą łazienke, jeden pokój. CO gazowe kociołek dwufunkcyjny z zassobnikiem, wentylacja machaniczna bez rekuperatora. Z astanawiam się nad nad ogrzewaniem podłogowym w dużej łazience i ewentualnie w kuchni. Najważniejsze sciany beton komórkowy+ styropian ,dachówka cementowa lub ceramiczna jeżeli będzie super promocja Domek 102 bez użytkowego poddasza z garażem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 08.08.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Orientacyjne to ja wydałem około 150 000,00 zł na ten domek prawie wykończony Witam, mam prosbe czy masz moze jakies fotki swojego domku? i gdzie tak tanio go zbudowałes? tzn jakie województwo? pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts