Pakollo 31.12.2024 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 Dzień dobry. Mam mały problem podczas remontu mieszkania i pomyślałem że może ktoś będzie w stanie mi doradzić co można z tym zrobić. Remontuję łazienkę w starym bloku. Czwarte piętro. W łazience mieszkania i w przedpokoju zajdują się rurki grzewcze prowadzone przez wszystkie piętra. W moim mieszkaniu, w związku z tym że jest to czwarte piętro to wszystkie rurki się kończą, łączą razem i są zakończone odpowietrznikiem (dołączam zdjęcia poglądowe). Mój problem polega na tym że rury łazienkowe chciałbym zastąpić nowym grzejnikiem naściennym lub nawet jakimkolwiek innym pionowym tylko nie wiem co zrobić w przypadku gdy do grzejnika dołączona jest jeszcze rua z przedpokoju. Wszystkie rury w takim samym rozstawie schodzą do sąsiada pode mną, nie łączą się i nie rozwidlają inaczej w podłodze. Będę wdzięczny za wszelkie porady. Pozdrawiam i Życzę Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts