Gość 14.09.2002 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2002 Co sądzicie o tym rekuperatorze ?http://www.pro-vent.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziel 14.09.2002 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2002 +Zachęcająca cena+ekonomiczna praca+produkt krajowy-brak możliwości montażu grzałek-obudowa delikatna, bez wyciszenia i ocieplenia-brak opcjonalnego sterowania Jeśli byś się decydował, daj znać na emalię - wytargujemy lepszą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2002 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2002 totalna klapa poszukaj czegoś zdecydowanie lepszego wiem o Gdańsku i Białymstoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foxal 15.09.2002 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2002 Anonimowy może powiesz coś więcej dlaczego to jest taka totalna klapa? Znam produkty Agi z Gdańska, a ostatnio oglądałem urządzenia z Dospela Częstochowa (niezła cena). Oni od lat siedzą w wentylacji. Mam ich turbinę do kominka i jest ok. Niestety do tej turbiny oferują fatalny regulator pracy. Nie kupujcie lepiej dobrać coś innego. Ale może w rekuperatorach są lepsi. Czy ktoś może to kupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts