Peterek 04.02.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witajcie, ile tynkarzom zapłacić za montaż parapetów wewnętrznych? Są z mieszanki żywicy i mączki dolomitowej czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 04.02.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 hyba raczej powinienes sie pytac jak sam zamonowac to Ci powiem. Najpierw podrownujesz zaprawa, tak zeby tylko kilka mm zostalo luzu (oczywiscie parapet ma wejsc pod listwe podparapetowa w oknie (a jesi takiej nie ma to na styk) potem dajesz ATLAS karo i na nim kleisz. drugim sposobem jest ustawienie odpowiednie parapetu, poprzez jego podbicie klinami, zablokowanie od gory, i zapianowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 04.02.2005 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Hihi invx dziękuję Ci gorąco za poradę, ale z moimi parapetami to się troszkę spóźniłem (są zamówione, ale jeszcze ich nie mam). Chodzi o to, że robią mi tynk, a właściwie to niedłudo skończą, c-w + filcówka i wolę by były oprawione na etapie tynków. Racja teraz zobaczyłem, że nie ten dział wybrałem , ale ze mnie pierdoła. Pozdrawiam ps. liczę, że ktoś mi odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 04.02.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 musisz sie z nimi umowic jakos, wszytsko zalezy jak licza Ci za obrobke okna, czasami licza za m biezacy glifu, czasami licza cala sciane bez odejmowanie powierzchni na okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 04.02.2005 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Ta ostatnia wersja czyli nie liczymy okna tak jakby go nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 04.02.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 czekaj, czekaj, to chcesz zeby tynkarze Ci te parapety zamontowali, czy jeszce ich nie masz i chcesz zeby tylko przygotowali pod parapety ? Samo obrobienie tynkiem to w taim przypadku rozliczanie nie powinno Cie nic kosztowac dodatkowo, a jesli maja je wstawic, to tez roboty przy tym jest niewiele, tak ze doslownie pare zlotych , pogadaj, powiedz co Ci zaproponuja, i zobaczymy, czy cena sensowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 07.02.2005 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Już się dogadałem, i wilk syty i owca cała . Dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts