TRys 04.02.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Mam do sprzedania projekty domów z bala, duży wybór, niskie ceny, Jestem autorem tych projektów, Zapraszam na stronę, http://www.ATstudioPROJEKT.com POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekska 04.02.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 TRys wytnij przecinek na końcu adresu, bo link nie będzie działał, a nie wszystkim będzie się chciało kombinować . Mała rada jeśli mogę - proponuję abyś popracował nad wizualizacją swych projektów. Być może domy jakich projekty znajdują się w witrynie sa bardzo ładne ale na tych rysunkach tego raczej nie widać. Popatrz jak pokazują swe projekty inni. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TRys 09.02.2005 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Zgadzam się z Twoja uwaga, ale niestety nie mam na to czasu i nie moge znalezc osoby ktora by mi to opracowala oczywiscie za niewygorowana kwote . POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts