Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sprzedam dachówkę von Muller E 32 grafit II gatunek

Recommended Posts

Sprzedam dachówkę von Muller E 32 grafit (holenderka płaska) falista w II gatunku. Techniczne parametry odpowiadają I gatunkowi jedyną wadą która zakwalifikowała ja do II gatunku to zdarzające się dachówki w innym odcieniu koloru. Pakowana fabrycznie.Gwarancja 25 lat z wyłaczeniem odcienia koloru.

Ilość do sprzedania 6528 szt tj ok 450 m2. Cena za 1 szt netto 2,30 zł. Możliwość wystawienia faktury.Cena nie obejmuje kosztów transportu. Palety bezzwrotne. Stan dachówki idealny. Kontakt telefoniczny:

504 037 657 Mariusz Olechowski.

Sprzedam dachówkę von Muller E 32 grafit (holenderka płaska) falista w II gatunku. Techniczne parametry odpowiadają I gatunkowi jedyną wadą która zakwalifikowała ja do II gatunku to zdarzające się dachówki w innym odcieniu koloru. Pakowana fabrycznie.Gwarancja 25 lat z wyłaczeniem odcienia koloru.

Ilość do sprzedania 6528 szt tj ok 450 m2. Cena za 1 szt netto 2,30 zł. Możliwość wystawienia faktury.Cena nie obejmuje kosztów transportu. Palety bezzwrotne. Stan dachówki idealny. Kontakt telefoniczny:

504 037 657 Mariusz Olechowski.

Dobra oferta

Netto (bo netto powyżej omawiane) kasztan(nie orzech) , gatunek pierwszy (no ale sami wiecie jak to bywa...) (więc nie chcę myśleć na temat pierwszy - czy drugi :wink: )

Nie gat 2 jest znakowany od wewnątrz - niemcy pilnują takich spraw. Jeżeli pierwszy to b.dobra cena. Tylko pozazdrościć bo kasztan naprawde jest rewelacyjny.

Ja chciałem tylko powiedzieć, że gatunek zobaczę po dostawie, bo co zamawiałem, to wiem :lol: :lol: :lol: Ale myślę, że nawet, jeżeli przywiozą drugi, to będzie on lepszy od niejednego pierwszego. A ponieważ mam dechy i papę to ew. "niedoróbek" nie boję się, a niższa cena cieszy.

Szanowny kolego pozwoliłem sobie wysłac Ci zdjęcia kasztana w E-32 i E-80 na mail.

Pozdrawiam