sunnet 04.02.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Sprzedam dachówkę von Muller E 32 grafit (holenderka płaska) falista w II gatunku. Techniczne parametry odpowiadają I gatunkowi jedyną wadą która zakwalifikowała ja do II gatunku to zdarzające się dachówki w innym odcieniu koloru. Pakowana fabrycznie.Gwarancja 25 lat z wyłaczeniem odcienia koloru.Ilość do sprzedania 6528 szt tj ok 450 m2. Cena za 1 szt netto 2,30 zł. Możliwość wystawienia faktury.Cena nie obejmuje kosztów transportu. Palety bezzwrotne. Stan dachówki idealny. Kontakt telefoniczny:504 037 657 Mariusz Olechowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c-m 04.02.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 a gdzie one sie znajduja? pozdro c-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnet 06.02.2005 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 a gdzie one sie znajduja? pozdro c-m podany jest kontakt telefoniczny. Proszę o telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyw 08.02.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Sprzedam dachówkę von Muller E 32 grafit (holenderka płaska) falista w II gatunku. Techniczne parametry odpowiadają I gatunkowi jedyną wadą która zakwalifikowała ja do II gatunku to zdarzające się dachówki w innym odcieniu koloru. Pakowana fabrycznie.Gwarancja 25 lat z wyłaczeniem odcienia koloru. Ilość do sprzedania 6528 szt tj ok 450 m2. Cena za 1 szt netto 2,30 zł. Możliwość wystawienia faktury.Cena nie obejmuje kosztów transportu. Palety bezzwrotne. Stan dachówki idealny. Kontakt telefoniczny: 504 037 657 Mariusz Olechowski. Dobra oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 08.02.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Cena faktycznie dobra, ja płacę 2,75 za sztukę (tyle, że kasztanową) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyw 08.02.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Cena faktycznie dobra, ja płacę 2,75 za sztukę (tyle, że kasztanową) Przepraszam,że pytam 2,75 netto czy brutto i czy jest to kasztan von Mullera w pierwszym gat. /choć widziałem razem z dekarzem ten w 2 tylko orzech i nie mam zastrzeżeń - bardzo ładny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 08.02.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Netto (bo netto powyżej omawiane) kasztan(nie orzech) , gatunek pierwszy (no ale sami wiecie jak to bywa...) (więc nie chcę myśleć na temat pierwszy - czy drugi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyw 08.02.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Netto (bo netto powyżej omawiane) kasztan(nie orzech) , gatunek pierwszy (no ale sami wiecie jak to bywa...) (więc nie chcę myśleć na temat pierwszy - czy drugi ) Nie gat 2 jest znakowany od wewnątrz - niemcy pilnują takich spraw. Jeżeli pierwszy to b.dobra cena. Tylko pozazdrościć bo kasztan naprawde jest rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 09.02.2005 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Ja chciałem tylko powiedzieć, że gatunek zobaczę po dostawie, bo co zamawiałem, to wiem Ale myślę, że nawet, jeżeli przywiozą drugi, to będzie on lepszy od niejednego pierwszego. A ponieważ mam dechy i papę to ew. "niedoróbek" nie boję się, a niższa cena cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacentyw 09.02.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Ja chciałem tylko powiedzieć, że gatunek zobaczę po dostawie, bo co zamawiałem, to wiem Ale myślę, że nawet, jeżeli przywiozą drugi, to będzie on lepszy od niejednego pierwszego. A ponieważ mam dechy i papę to ew. "niedoróbek" nie boję się, a niższa cena cieszy. Szanowny kolego pozwoliłem sobie wysłac Ci zdjęcia kasztana w E-32 i E-80 na mail. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts